2777
2789
عنوان

ختم 124000 صلوات

| مشاهده متن کامل بحث + 20819 بازدید | 1150 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

كاش بتونيم الان ي كاري واسه يگانه بكنيم 

حداقل اينقدر تنهايي رنج به دوش نكشه 

اي خدا 

يا امام رضا غريب و تنها نزار يگانه رو به دادش برس صبرش بده 

بچه ها براي آرامش دل يگانه خيلي دعا كنيد 

دختری نشسته در معبدی در مریخ نیایش نامه میخواند 🕉🪬🪔🧘🏻‍♀️🪐🌚
بچهای دیگ کمک کردن خاهر

خداروشكر گلم

آخى چقد دور هم جمع بوديم به دعا و ختم و صحبت

آخى چقد اميد داشتيم. 

خدا كمك كنه به يگانه جان 

الهى دلش آروم بشه. 

الهى دل دوستان هم آروم بشه. 

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
قطعا مهمان امام حسین هست چون امام حسین صداش زد که نوکریش رو کنه ای خدااااااااااا 😭 خیلی دلم شکست ام ...

عزیزم اره دقیقا 💚واقعا این دنیایی که ما الان هستیم جای زندگی نیست پر از غم و افسردگی و ادمای بدذات... قطعا جای خیلی قشنگی رفته خوشا به حالشون 

یا اَبا عَبدِالله🖤🖤دل اگر نذر حسین است خریدن دارد🖤اشك اگر مال حسین است كه ریختن دارد🖤همه ی عالـم و آدم به فدایت ارباب🖤غم ارباب به دلها چه كشیدن دارد ...یا حسین 
خداروشكر گلم آخى چقد دور هم جمع بوديم به دعا و ختم و صحبت آخى چقد اميد داشتيم.  خدا كمك كنه& ...

سلام عزيزم 

شما بي شك واسطه ي خير براي خيلي هامون شدي 

چه بسا زحمات شما موجب شد يگانه بتونه ببينه اش و خدا بابي براش باز كرد هرچند پايان تلخي داشت 

انشالله خدا به دعاي شما و بقيه عزيزان تاب و توان به اين دختر بده و هزار برابر اجر معنوي به شما 

من شخصا لطف شما رو هميشه به ياد دارم و ممنونتم دوست نازنينم 🌹🌹🌹🌹

خداروشكر گلم آخى چقد دور هم جمع بوديم به دعا و ختم و صحبت آخى چقد اميد داشتيم.  خدا كمك كنه& ...

اره چقدر دلمون خوش بود میگفتیم خدا ب دلهای تک تک ماها دعاهای ما هم شده ن نمیگه

ولی تا اینک یگانه گف راضی ب زجر کشیدنش نیستم فوت کرد

رفتم ساعتشو چک کردم  این حرفو یگانه سه گفته بود و اقا محمد ده شب فوت کرده بودن 😔😔 

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖                                                                                
عزیزم اره دقیقا 💚واقعا این دنیایی که ما الان هستیم جای زندگی نیست پر از غم و افسردگی و ادمای بدذات. ...

کسی که امام حسین صداش کنه بیاد نوکریش رو کنه 

کسی که آنقدر دعا و ختم قرآن پشت سرش باشه 

کسی که هر روز آنقدر براش صلوات فرستاده بشه 

قطعا مشخصه جاش بهشته 😭😭😭

🧿رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🧿

بچه ها كسي در جريان هست كه تشيع شدن يا نه؟

كاش من نزديك بودم حداقل ميشد ببرمش 

دلش آروم بگيره 

به درد اين دختر فكر ميكنم قلبم مچاله ميشه 

خدايا خودت نگاه ويژه بهش داشته باش دستشو بگير كه الان وقتشه

سلام عزيزم  شما بي شك واسطه ي خير براي خيلي هامون شدي  چه بسا زحمات شما موجب شد يگانه بت ...

گلم شما لطف و محبت دارى كارى نكردم. 

دلم براى دل يگانه آتيش ميگيره. 

دعا كنيد دلش آروم بشه. 

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم