2821
2789
عنوان

ختم 124000 صلوات

| مشاهده متن کامل بحث + 20884 بازدید | 1150 پست
عزیزدلم اروم باش بخدا همه ی ما ناراحتیم ولی این دنیا صاحب داره و اونم خداست الان اقا محمد حالشون خوب ...

خدا منو لعنت کنه که پیشش نیستم الهی فدای دل مهربونش بشم 😭😭

امیدوارم به حق فاطمه زهرا که خدا بهش صبر بده و حالش خوب بشه هرچی زودتر تحمل غم و ناراحتیش ندارم 😭😭

🧿رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🧿
@دختر_ارزشمند     @الب     @مامانپسرای     هالووين و ٩١darya ر ...

بچهای دیگ کمک کردن خاهر

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖                                                                                

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خدا انشالله به همه ها صبر و سلامتی و آرامش بده 💚 من واقعا خیلی ناراحت فهمیدم چیشده ...نمیدونم واقعا چی بگم 

درستم میگن هنوز زنده س فقط این دنیا نیستن. جای خیلی خیلی بهتر و قشنگی رفتن انشالا.. کلی صلوات و دعا پشتشون هس .این همه دوست از ته دلشون دعا کردن و از خدا خواهش کردن. پس خداهم قطعا هواشو داره اون دنیا 💚💚

برای آرامششون یه فاتحه و ٥٠٠ صلوات میفرستم الهی که خدا به دلش صبر بده 

یا اَبا عَبدِالله🖤🖤دل اگر نذر حسین است خریدن دارد🖤اشك اگر مال حسین است كه ریختن دارد🖤همه ی عالـم و آدم به فدایت ارباب🖤غم ارباب به دلها چه كشیدن دارد ...یا حسین 

ببخشین ی سوال تاپیک زده بودن ؟‌کجا گفتن 

کی این اتفاق افتاد ؟‌ 

اخه توی تاپیکاش چیزی نبود

یا اَبا عَبدِالله🖤🖤دل اگر نذر حسین است خریدن دارد🖤اشك اگر مال حسین است كه ریختن دارد🖤همه ی عالـم و آدم به فدایت ارباب🖤غم ارباب به دلها چه كشیدن دارد ...یا حسین 
خدا انشالله به همه ها صبر و سلامتی و آرامش بده 💚 من واقعا خیلی ناراحت فهمیدم چیشده ...نمیدونم واقعا ...

قطعا مهمان امام حسین هست چون امام حسین صداش زد که نوکریش رو کنه ای خدااااااااااا 😭 خیلی دلم شکست امشب 

ببخشین ی سوال تاپیک زده بودن ؟‌کجا گفتن  کی این اتفاق افتاد ؟‌  اخه توی تاپیکاش چیزی نبو ...

یکی از دوستان باهاشون در ارتباطن بهشون پیام داده 

خیلی دلم شکسته خیلی دلم شکسته 😭😭😭😭 خدا بهش صبر ایوب بده الهی 😭😭😭😭

الهى آمين

😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
الهى آمين 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

انقدر این دو نفر تو قلب و جون من رفتن این مدت که دلم آتیش گرفته 😭😭

وای بچه ها من الان فهمیدم چیشده 😔طپش قلب گرفتم بمیرم الهی واسه یگانه😭😭😭

الهی بمیرم دردش به جونم کاش پیشش بودیم هممون لعنت به من