2777
2789
عنوان

ختم 124000 صلوات

| مشاهده متن کامل بحث + 20816 بازدید | 1150 پست

وای بچه هااااااااااااا😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

فقط دارم زاااااار میزنممممممم😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😂😂😂

🧿رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🧿

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باورم نمیشه 😭 دیشب یگانه گفت دیگه نمیخام محمد زجر بکشه اگه میخاد بره بره 💔🖤  آقامحمد وقتی ...

اره عزیزم اقا محمد نجات پیدا کردن اصلا شرایطشون خوب نبود با رفتن راحت شدن 

گلم حواست باشه تسلیت نگی به یگانه و حرفی از نبود اقا محمد نزنی 

شرمنده انقدر تاکید میکنم چون یگانه خییلی سفارش کرد 

عمیق نفس کشیدن را بیاموز 💙 در هنگام غذا خوردن طعم غذا را دریاب 🩷و هنگامی که به خواب می‌روی به‌ واقع بخواب.🩵 با تمام توان بکوش تا زندگی کنی❤️ و وقتی می‌خندی با تمام وجود بخند🌸

باورم نمیشه چی دارم می‌شنوم 😭😭😭😭😭😭😭😭😭

عزیزدلم اروم باش   اقا محمد راحت شدن  اون دنیا قطعا راحت تر و بهتر براشون 

عزیزم روحیتو حفظ کن و اصلا حرفی از نبود اقا محمدبه یگانه نزن عزیزم  شرمنده انقدر تاکیید میکنم چون یگانه خییلی سفارش کرد 

عمیق نفس کشیدن را بیاموز 💙 در هنگام غذا خوردن طعم غذا را دریاب 🩷و هنگامی که به خواب می‌روی به‌ واقع بخواب.🩵 با تمام توان بکوش تا زندگی کنی❤️ و وقتی می‌خندی با تمام وجود بخند🌸

عزیزدلم اروم باش   اقا محمد راحت شدن  اون دنیا قطعا راحت تر و بهتر براشون  عزیزم ...

خیالت راحت نمیگم 

زبونم بند اومده فقط دارم گریه میکنم نمیتونم ببینم یگانه ناراحته نمیتونم باور کنم این اتفاقوووووووو😭😭😭😭😭😭 الهی بمیرم براش الهی بمیرممممم

خیالت راحت نمیگم  زبونم بند اومده فقط دارم گریه میکنم نمیتونم ببینم یگانه ناراحته نمیتونم باور ...

خدا نكنه الهى سلامت باشى. 

گلم واسه آرامش دل يگانه صلواتا رو بفرست. 

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

این صلوات هارو به نیابت از امام زمان تقدیم میکنیم به مادر عزیزمون حضرت فاطمه ی زهرا و امام رضا امام حسین و امام حسن  ع       

انشالله با دعای این بزرگواران دل یگانه جان اروم بشه  هم روح اقا محمد در ارامش باشه

اصلا به یگانه تسلیت نگید  چون به گفته ی خود یگانه محمد هنوز براش زندس 

دوستای گلم توجه کنید   

حرفایی مثل 

غم اخرت باشه 

روحشون شاد 

تسلیت میگم

و هررر حرفی که از این قبیل خواهشا نگید      تمام این حرفا در خواست خود یگانه هست پس خواهشا حواستون باشه دوستای خوبم 

خدا نكنه الهى سلامت باشى.  گلم واسه آرامش دل يگانه صلواتا رو بفرست.

خیلی دلم شکسته خیلی دلم شکسته 😭😭😭😭

خدا بهش صبر ایوب بده الهی 😭😭😭😭

خیالت راحت نمیگم  زبونم بند اومده فقط دارم گریه میکنم نمیتونم ببینم یگانه ناراحته نمیتونم باور ...

عزیزدلم اروم باش بخدا همه ی ما ناراحتیم ولی این دنیا صاحب داره و اونم خداست الان اقا محمد حالشون خوبه  یگانه هم یه چند روز بگذره حالش بهتر میشه 

ولیییی مطمعن باش زندگی یگانه قشنگ تموم میشه گاهی وقتا خدا میخواد ما به واسطه ی سری از بندهاش با کسای دیگه ای اشنا بشیم  دقیقا اقا محمدم برا یگانه همینطور هست