2777
2789
عنوان

ختم 124000 صلوات

| مشاهده متن کامل بحث + 20816 بازدید | 1150 پست
مامانپسرای دختر_اررزشمند  الیناچی  کمین_عشق_مامان  ۹۱darya  هالووی ...

@دختر_ارزشمند  

@الب  

@مامانپسرای  

هالووين و ٩١darya رو قبلا تگ كردم بقيه هم آبى نميشن. 

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خدا رحمتشون کنه.هر روز تاپیکهای یگانه را دنبال میکردم و چقدر منتظر به هوش اومدنشون بودم. 🥺🥺😭😭😭

عزیزم تاپینگمو خوندی ؟ اصلا به خود یگانه حرفی نزن      یگانه اصلا دوست نداره بهش تسلیت بگیم 

قربون دل مهربونت براشون فاتحه بخون      راحت شدن شرایطشون اصلا خوب نبود دوبار سکته کردن  اون دنیا قطعا راحت ترن 

عمیق نفس کشیدن را بیاموز 💙 در هنگام غذا خوردن طعم غذا را دریاب 🩷و هنگامی که به خواب می‌روی به‌ واقع بخواب.🩵 با تمام توان بکوش تا زندگی کنی❤️ و وقتی می‌خندی با تمام وجود بخند🌸

متوجه نشدی که پیش اقا محمد یانه ؟

گلم دوباره پيامش خوندم اون موقع اينقد شك شدم درست نخوندم. 

خودش حالش بد شده بردنش بيمارستان

نمیدونم چرا کلمه فوت کرد خییلی برا خودم بار منفی داره بهتر بگیم از دنیا رفت  دلم اروم تر میشه    

عمیق نفس کشیدن را بیاموز 💙 در هنگام غذا خوردن طعم غذا را دریاب 🩷و هنگامی که به خواب می‌روی به‌ واقع بخواب.🩵 با تمام توان بکوش تا زندگی کنی❤️ و وقتی می‌خندی با تمام وجود بخند🌸

باورم نمیشه 😭

دیشب یگانه گفت دیگه نمیخام محمد زجر بکشه اگه میخاد بره بره 💔🖤 

آقامحمد وقتی ازین دنیا دل کند ک یگانه راضی شد به خواست خدا💔🖤

چقد دردناک😭

متوجه نشدی که پیش اقا محمد یانه ؟

نوشته ديشب ساعت ده محمد از دنيا رفت

خودمم حالم خوب نيست الان بيمارستانم. 

قربون دلش تازه عذرخواهى هم كرده كه زياد پيام دادم احوالش پرسيدم جواب نداده. 

گلم دوباره پيامش خوندم اون موقع اينقد شك شدم درست نخوندم.  خودش حالش بد شده بردنش بيمارستان

دلم قرص که خدا ی من  بهش صبر میده 

نمیدونم چرا کلمه فوت کرد خییلی برا خودم بار منفی داره بهتر بگیم از دنیا رفت  دلم اروم تر میشه & ...

گلم نوشته از دنيا رفت شرمنده من نوشتم فوت كرد. 

عزيزم خيلى نارحتم شرمنده اگر اشتباهى ازم سر ميزنه. 

کاش هیچوقت تایپیک یگانه را نمی دیدم از همون اول ای خدااا

اروم باش عزیزدلم  همه ی ما روزی از دنیا میریم   اقا محمدم شرایط جسمیشون اصلا خوب نبود راحت شدن  روحیه خودتو عزیزم حفظ کن   یگانه الان تو شرایط خوبی نیست ما قوی نباشیم اونم خودشو میبازه 

گلم نوشته از دنيا رفت شرمنده من نوشتم فوت كرد.  عزيزم خيلى نارحتم شرمنده اگر اشتباهى ازم سر مي ...

قربون دلت این حرفو نزن دوشمنات شرمنده باشن عزیزم