2777
2789
چی گذاشتی روش؟

والا دکلره به پایه نرسید پایین‌اش چون کراتین بود روی ۸موند بالاها به پایه ۱۱رسید مرواریدی گذاشت الان چی بزنم که روشن بمونه نارنجی نباسه

عوض شده

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

والا دکلره به پایه نرسید پایین‌اش چون کراتین بود روی ۸موند بالاها به پایه ۱۱رسید مرواریدی گذاشت  ...

مرواریدی مناسب پایه 8 نیس

پایه 11 رو مطمئنی؟ موی ایرانی به پایه 10 هم نمیرسه

لطفا اگه مشکل اعصاب و روان دارین برین دکتر تا ما مجبور نشیم بریم                 تاپیک تجربه من از بستری در بخش اعصاب🖋 
مرواریدی مناسب پایه 8 نیس پایه 11 رو مطمئنی؟ موی ایرانی به پایه 10 هم نمیرسه

مال من بالا دیگه دکلره ۱۱بود چون موهام بوره خودش ولی پایین ۸ الان بالا کنفی تیره شده پایین اصلا بدجور

عوض شده

پابیمه که نارنجی شده بعد اونحاهایی که مرواریدی گذاشته بنفش شده

شاید مرواریدی با یکم بنفش قاطی کرده که زردی رو خنثی کنه

واسه نارنجیه کاری نمیشه کرد بجز دکلره مجدد

لطفا اگه مشکل اعصاب و روان دارین برین دکتر تا ما مجبور نشیم بریم                 تاپیک تجربه من از بستری در بخش اعصاب🖋 
شاید مرواریدی با یکم بنفش قاطی کرده که زردی رو خنثی کنه واسه نارنجیه کاری نمیشه کرد بجز دکلره مجدد

عه بنی هیچ واریاسیون دیگه روش نمیگیره دودی بزاریم یا شامپاین می‌گفت اگه بخوام دکلره کنم دوباره ازت امضا بگیرم

عوض شده

عه بنی هیچ واریاسیون دیگه روش نمیگیره دودی بزاریم یا شامپاین می‌گفت اگه بخوام دکلره کنم دوباره ازت ا ...

اره خب دکلره مجدد ممکنه بسوزونتش

واریاسیونم بزاری بعد دو بار شستن پاک میشه

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز