2777
2789
عنوان

ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 623 بازدید | 60 پست

منظورتون از اینکه تو اینده ازم توقع داره چیه؟ تو ی رابطه سالم زن و شوهری که هر دو کار کنن ، هر دونفر پولاشون رو میارن وسط ،خونه میخرن، ماشین میخرن و بدون فکر به اینکه مال کیه با ارامش زندگی میکنن، و براساس پولی که دادن میتونن خونه یا بقیه چیزها رو به نام هر کدوم که توافق کردن بزنن، ولی اینکه ی نفر که کار میکنه حقوقش رو خرج نکنه و بگه برای خودمه این رابطه و ازدواج سالمی نیست.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

توقع داره برادرشم ساپورت کنم و یه طبقه مجانی بذارم دراختیارش و تازه واحد بهتره رو اون بشینه 

بگو خودت و ایل و تبارت بیاین تو مستراح خونه ما بشینید اجاره هم نمیگیرم.مفتخور پررو

یه کاربر قدیمی که بازیابی رمز زد اما سایت خار کاربریش خفیف کرد و عضویتش کرد ۱۴ بهمن امسال😐چس ماه نیستم
والا ما رسم داریم همه اینا به اسم زن میشه حق طلاق با خیلی چیزا تازه ماها حتما مرد باید نصف خونه رو ب ...

چه مردهای حرف گوش کنی دارید دیگه این رسمتونه ربطی به دین نداره...همه حق رو داده به زن ...خوبه مردهاتون چیزی نمیگن حتما دختراتون خوبن سواستفاده نمیکنن

منظورتون از اینکه تو اینده ازم توقع داره چیه؟ تو ی رابطه سالم زن و شوهری که هر دو کار کنن ، هر دونفر ...

نه من همچین آدمی نیستم که بگم پولم برای خودمه ولی الان توقع ساپورت برادرشم ازم داره و این عصبیم کرده

الهی مرا آن ده که آن به ... 

چه مردهای حرف گوش کنی دارید دیگه این رسمتونه ربطی به دین نداره...همه حق رو داده به زن ...خوبه مردهات ...

آره توی خوزستانم عرب هامون رسم دارن دختر جهزیه نمیدن ولی ما میدیم دیگه چون مردا گناه دارن 😂😂

اگه میدونی حساب میکنه و ممکنه خودش کمتر کار کنه و متکی به تو باشه هر چی درآمد داری نصفش کن مثلا اگه ...

مرسی عزیزم سعی میکنم مثل خودش باشم و سورپرایزش کنم 

آره مرد مفتخور بدرد نمیخوره مرد ب غرورش جذابه مرد آویزون میخوای چیکار نمیخوای زن بگیری که از قدی ...

ازدواج‌کردن رو دوست دارم ،میخوام با یکی همسفر باشم ،تنهایی رو‌دوست ندارم

اخه من به برادرش !؟ به من چه ،من اینهمه کار کردم برای پیشرفت خودم نه برادر شوهرم

بابا حواسم نبود نگفتی میخواد مجانی بشینه تو خونه😂😂💔💔ولی به نظرم کبوتر با کبوتر باز با باز یکی رو پیدا کن مثل خودت