2777
2789
عنوان

ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 623 بازدید | 60 پست
توقع داره برادرشم ساپورت کنم و یه طبقه مجانی بذارم دراختیارش و تازه واحد بهتره رو اون بشینه 

عزیزم این مرد رو ول کنه ...خیلی منفعت طلبه ببخشید یکی نشناسه میگه برای پولت میخوادت

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میگم مگه نمیگی نامزدته چطور از شغلش چیزی نمیدی با خانواده اومده؟ 

شغلش دکوراسیون داخلیه و درآمدش خوبه ولی زیاد بهم آمار نمیده

الهی مرا آن ده که آن به ... 

عزیزم این فرد مشکوکه ...حیف شما 

من میخوام بهم بزنم ولی دلمم میسوزه ،از نظر اخلاقی اوکی بوده ولی خب به نظرم امنیت و خوشبختی خانوادشو داره به من ترجیح میده ،دیشب اصرار داره که من حامی برادراشم باشم خیلی ناامیدم کرد...شایدم من نباید از اول میگفتم و رابطه رو‌خراب کردم

درسته منم همینو گفتم ،نامزدم تهران نیست درحال حاضر و با برادرش کار شریکی دارن .تازگیا برگشته میگه بر ...

اره این دیگه درست نیست 

شما دو نفر میتونید حامی خودتون بشید 

نه هیچ فرد دیگه ای به طور تمام و کمال 

قبول نکن

اگر درماندگی و اعتماد به نفس نداشتن باعث جذابیت بیشترمون میشد،دنیا جای بهتری نبود؟اگر صفت [اویزون]برای بقیه جذاب بود چی؟                                              [کاربر واحد پشتیبانی قدیم]
اره این دیگه درست نیست  شما دو نفر میتونید حامی خودتون بشید  نه هیچ فرد دیگه ای به طور ت ...

سخته ولی منطقیه انگار ،حس بدیه که آدم فک کنه طرفش به خاطر پول و پیشرفت خودش و‌خانوادش تورو میخواد

سخته ولی منطقیه انگار ،حس بدیه که آدم فک کنه طرفش به خاطر پول و پیشرفت خودش و‌خانوادش تورو میخواد

میفهمم 

قبول کردن این فکر سخته واقعا 

اما جز این حسی به من القا نشد واقعا 

امیدوارم بتونی بهتترین تصمیم رو بگیری

اگر درماندگی و اعتماد به نفس نداشتن باعث جذابیت بیشترمون میشد،دنیا جای بهتری نبود؟اگر صفت [اویزون]برای بقیه جذاب بود چی؟                                              [کاربر واحد پشتیبانی قدیم]
من میخوام بهم بزنم ولی دلمم میسوزه ،از نظر اخلاقی اوکی بوده ولی خب به نظرم امنیت و خوشبختی خانوادشو ...

بالاخره اون متوجه میشد الآنم نمیگفتی بعدا این توقعاتش رو می‌گفت بازم ناراحت میشدی...ببین حالا ما که نمی‌شناسیم طرف رو جزییات شرایط و روابط رو اگر میبینی خوبه به نظرم رک و مستقیم بزن حرف دلتو اینکه دل چرکین شدی از حرفاش و اینکه خوشت نمیاد شغل و درآمدش رو اینجور سکرت کرده و از ریز کارای شما اونوقت اطلاع داره

بالاخره اون متوجه میشد الآنم نمیگفتی بعدا این توقعاتش رو می‌گفت بازم ناراحت میشدی...ببین حالا ما که ...

چندبار گفتم که تو حرفاتو به من نمیگی و من نمیدونم تو چقدر درآمد داری یا پس انداز داری میگه باشه ولی بازم کار خودشو میکنه

من میخوام بهم بزنم ولی دلمم میسوزه ،از نظر اخلاقی اوکی بوده ولی خب به نظرم امنیت و خوشبختی خانوادشو ...

چرا تو رابطه رو خراب کنی ..برو رک بهش بگو من تورابطه احساس نمیکنم شوهرمی مثل بقیه زنو شوهرا نیستیم و.. هرچی تو دلت داری بگو بعدش ببین جوابش چیه و درنهایت تصمیم بگیر ..خواهرانه میگم دلت واسه هیچ کس جز خودت نسوزه 

حس خوبیه خداتکیه گاهت باشه