2777
2789
عنوان

ازدواج

623 بازدید | 60 پست

بچه ها اگر شما خونه و ماشین و کار خوب داشته باشین به نامزدتون میگین ؟ اگر نامزدتون روش حساب کنه ناراحت نمیشین ؟ وضعیت مالی من ازش بالاتره همین داره باعث اختلافمون داره میشه چون به شدت تو آینده ازم توقع داره واین باعث شده که دارم به جدایی فک میکنم .

الهی مرا آن ده که آن به ... 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میگم و خیر ناراحت نمیشم 

زندگی متعلق به ما دو نفر هست 

شریک زندگی هم هستیم و این مسئله عادیه 

(البته در صورتی که دو طرف با جنبه باشن)

اگر درماندگی و اعتماد به نفس نداشتن باعث جذابیت بیشترمون میشد،دنیا جای بهتری نبود؟اگر صفت [اویزون]برای بقیه جذاب بود چی؟                                              [کاربر واحد پشتیبانی قدیم]

من برام این چیزا مهم نیست چون بعد ازدواج هم تیمی هستیم و هر چی داریم مال جفتمونه البته خیلی بستگی به جنبه و شخصیت طرف مقابل داره 

کسی سوال میکند بخاطر چه زنده ای؟؟ و من برای زندگی تو را بهانه میکنم  و دختری در من ساز امیدواری مینوازد🌈🎸1403.04.24
آره کلا دین اسلام گفته مرد نان آور خونه هست ولی زن هیچ قبالی در کار یا نان آور بودن نیست هر پولی که ...

اخه اونجوری حساب کنه دین خیلی چیزا گفته همش اجرا نمیشه که اینجور بگیم مرد هم کلی ایتم داره استفاده میکنه

من برام این چیزا مهم نیست چون بعد ازدواج هم تیمی هستیم و هر چی داریم مال جفتمونه البته خیلی بستگی به ...

ببین مثلا نباید مرد تو خونه بشینه تخمه بشکنه زن بره سرکار 😶💔

به هیچ وجه اجازه نده رو دارای توو سرمایه گذاری کنه, ترو واسه جایگاهت بخاد ,ای ادم هرگز پیشرفت نمیکنه ...

میگه میخوام پیشرفت کنم ،گفتم پول من و تو نداره باهمیم ،تازگیا برگشته میگه برادرمم بیاد طبقع بالای ما بشینه و من باید به اونم کمک کنم ،حسابی شاکی شدم ،برادرش شهرستانه و کارش با اون شریکه 

الهی مرا آن ده که آن به ... 

اگه میدونی حساب میکنه و ممکنه خودش کمتر کار کنه و متکی به تو باشه هر چی درآمد داری نصفش کن مثلا اگه ده تومنه درامدت بگو پنج تومن دارم اون مابقی رو تو ی حساب دیگه واسه خودت پس انداز کن