2777
2789
عنوان

ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 623 بازدید | 60 پست
میگه میخوام پیشرفت کنم ،گفتم پول من و تو نداره باهمیم ،تازگیا برگشته میگه برادرمم بیاد طبقع بالای ما ...

عملا داره ازت سو استفاده میکنه, برادرش بیاد خونه تو زندگی کنه,???بخدا داره ازت سو استفاه میکنه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آره مرد مفتخور بدرد نمیخوره

مرد ب غرورش جذابه

مرد آویزون میخوای چیکار

نمیخوای زن بگیری که

از قدیم میگن کبوتر با کبوتر باز با باز

با همسطح خودت ازدواج کن یا با یه چشم و دل سیر نه یه گدا گشنه ک به ذرم غرور مردانه نداره

پسفردا لابد میخواد هرچی داری از چنگت دربیاره

تااازه من جات باشم ازدواج نمیکنم.میرم یه دختر ناز ب فرزندگی قبول میکنم و زندگی راحتمو میکنم بی دردسرای شوهر و خاندانش

یه کاربر قدیمی که بازیابی رمز زد اما سایت خار کاربریش خفیف کرد و عضویتش کرد ۱۴ بهمن امسال😐چس ماه نیستم

من داشتم و گفتم 

شاید چون هم سطح بودیم

اما اگر احساس می کردم میخواد سواستفاده کنه قطعا اجازه نمی دادم. به همسرم هم تقریبا رک گفتم که رویکردم نسبت به این رفتار چی هست

الان از داشته های هر دو تامون برای زندگی مشترک استفاده می کنیم 

میگم و خیر ناراحت نمیشم  زندگی متعلق به ما دو نفر هست  شریک زندگی هم هستیم و این مسئله ع ...

درسته منم همینو گفتم ،نامزدم تهران نیست درحال حاضر و با برادرش کار شریکی دارن .تازگیا برگشته میگه برادرمم بیاد طبقع بالای ما بشینه و بیا پشتیبان اونم باش 😡میگع من تهران غریبم ،حس سواستفاده بهم دست داده

الهی مرا آن ده که آن به ... 

من داشتم و گفتم  شاید چون هم سطح بودیم اما اگر احساس می کردم میخواد سواستفاده کنه قطعا اجازه ...

منم موافق هستم ولی اختلاف ما زیاده و از اموالش اصلا آماری به من نمیده میگع سوپرایزه

صیغه .حق طلاق.حق خروج زن از کشور و حتی خانه..کلا مالک زن‌و‌حق حقوقش میشه دیگه 

والا ما رسم داریم همه اینا به اسم زن میشه حق طلاق با خیلی چیزا تازه ماها حتما مرد باید نصف خونه رو به نام زن کنه

ببین مثلا نباید مرد تو خونه بشینه تخمه بشکنه زن بره سرکار 😶💔

گفتم بستگی به جنبه طرف داره 

کسی سوال میکند بخاطر چه زنده ای؟؟ و من برای زندگی تو را بهانه میکنم  و دختری در من ساز امیدواری مینوازد🌈🎸1403.04.24
نه میگم بهش اگه باعث نشه تلاشش کم شه ناراحت نمیشم...توقع چی داره؟

توقع داره برادرشم ساپورت کنم و یه طبقه مجانی بذارم دراختیارش و تازه واحد بهتره رو اون بشینه 

میگه میخوام پیشرفت کنم ،گفتم پول من و تو نداره باهمیم ،تازگیا برگشته میگه برادرمم بیاد طبقع بالای ما ...

دیگه چی؟؟؟خداروشکر زود شناختیش.بزن بهم این مرد زندگی نیست بلای آسمونیه

پسفردام میگه میخوام وام بگیرم برا کارم خونه بزن ب نام من

یه کاربر قدیمی که بازیابی رمز زد اما سایت خار کاربریش خفیف کرد و عضویتش کرد ۱۴ بهمن امسال😐چس ماه نیستم