2777
2789
بنظرم بلا استفاده نمیمونه 😐😐😐بعد از چند سال زندگی متوجه میشی

عزیزم اتفاقا چون تجربه دارم میگم 😄

اونم  بیست سال زندگی 😉 

نی نی یار لطفا پاسخ گو باش چرا بی دلیل کاربری منو تعلیق کردی ؟؟؟؟؟بسه دیگه خستم کردی این سومین باره 🥲

منکه برای ۳۰ نفر چینی گرفتم 

و  یه دست ارکوپال ساده سفید دور طلایی برا استفاده روزمره 

قابلمه اینا هم خواستی توضیح میدم 😅

والا چیزی برا ام به ذهنم نمیرسه امضام نمیاد🫠😂😂

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم من ۱۲نفره ارکوپال دارم

۲۴نفره چینی

کریستالم دارم برا پذیرایی.

بعد خواهر شوهرم برا پاگشا ست۶تایی طرح ارکوپال بهم داد ا اونا برا زیر دستم استفاذه میکنم هنو ا ارکوپال و چینیام استفاده نکردم

عزیزدلم به جیبتون نگاه کن 

من یه سرویس 18 نفره زرین گرفتم و یه سرویس برای مهمونی های خودمونی 12 نفره ... مادرشوهرمم ارکوپال 6نفره گرفته بود برا دم دستی دیگه 12 نفره خودمو استفاده نکردم

من پنج دست چینی شش نفره 

یه سرویس ۱۸نفره چینی جدا 

۶دست ارکوپال۶نفره 

و دو دست هم بلور خریدم 

و دودست هم ملامین 

اهای تویی که یه دستت گوشیه و داری تو‌نی نی سایت میچرخی اره تو اون انگشتی که تا ارنج کردی تو دماغتو درار و برو بشور دستتو مغزتو ‌جابه جا کردی 😂
اره بابا زیاده یه ۲۴ نفره برای مهمون  یه ۶ نفره هم برای دم دستی  کافیه دیگه  منم د ...

نه عزیزم بستگی داره به اینکه چطور خانواده ای داشته باشین 

مثلا من نهایت هر موقع مهمونی میگیرم مهمونام بالای ۲۰ نفر نمیشن خب برای من همون ۳۰ نفره کافیه چون خانواده منو شوهرم کم جمعیتن

ولی خواهرشوهرم هر ماه دعوتی میگیره که واقعا طرف شوهرش خیلی پر جمعیت هستن و هر سری دعوت کنه کم کمش ۵۰ نفر باید دعوت کنه یکی رو هم دعوت نکنه یا بزاره دفعه بعد ناراحت میشن پس مجبور بوده ظرف زیادی بخره

من پنج دست چینی شش نفره  یه سرویس ۱۸نفره چینی جدا  ۶دست ارکوپال۶نفره  و دو دست هم ...

بلور های من واقعا غیر قابل استفاده هستن خیلی سنگینن🥴

من چون خونواده هامون ازمون دورن و خب تهران خونه ها کوچیکه و نمیشه 20 تا مهمون یکجا داشت. یه 6نفره آرکوپال برای دم دستی خریدم. یه 12 نفره چینی برای مهمان. یه 6نفره ملامین هم برای پیک نیک. میوه خوری و اینا هم جدا گرفتم. لیوان و استکان هم همین جوری. یه مدل ساده 6نفره برای دم دستی. و 12 نفره واسه مهمان. بیشترین مهمانی هم که داشتم با خودمون 7نفر میشدیم. 

کاش بعد از این روزهای پرالتهاب/ عشق، مسری ترین بیماری این شهر شود💞
من یه 24 گرفتم الان موندم 12 یا 18 بگیرم

۱۲ بگیر هم برای دم دستی هم اینکه مهمونات کم بودن از همینا  استفاده کن 

نی نی یار لطفا پاسخ گو باش چرا بی دلیل کاربری منو تعلیق کردی ؟؟؟؟؟بسه دیگه خستم کردی این سومین باره 🥲