بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
۱۲ تا آرکوپال یا چینی بگیر برا مهمون ۶ تا هم برا دمدستی برا جهاز کلا اینجوری حساب کن اگه مهمون اومد چیا لازم دارم اگه خودمون بودیم چیا لازم دارم اگه خواستیم بستنی بخوریم چیا میخوام اگه خواستیم بریم سفر چیا میخوام اگه صبحانه مهمون داشتم همینجوری سفره بچین تو ذهنت اونارو بنویس بعد برو بقیه وسایل های برقی و ظرف و ظروف آسپزخونه رو بنویس بعد حموم و دستشویی و بچین تو ذهنت ببین دوست داری چیا داشته باشی
برا مهمون بنظرم ارکوپال بگیر از من ۱۸ نفرس ولی بظرم کمه میخوام بیشترش کنم
خواهر شوهرم سی نفره گرفت؛ یعنی پنج تا سرویس آرکوپال شبیه هم؛ کاسه های ابگوشتی و ایناشم جدا خرید
یه سرویس چینی ۱۲ نفره هم برا خودتون و مهمونی چند نفره
یه دست ملامین برا مسافرت
همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶 یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️
میشه برای شادی روح مهتابم (خواهرم که جوون و پر از آرزو از دنیا رفت )صلوات بفرستید 💔 دختر فرفریم سه ساله شدی 👧 میدونی که قشنگترین اتفاق زندگیه منو و باباتی من همه چیتو دوست دارم حتی وقتی میری بغل بابات و دیگه منو یادت میره 🤕 حتی وقتی که باهام لج میکنی میشینی جیغ میزنی و از حرص قرمز میشی 😕 حتی وقتی که من حواسم نیست یهو جیم میشی و بعدش میبینم ت ر زدی به جایی / حتی وقتی گریه میکنی و بغلت میکنم باحرص موهامو میکشی / شاید ی روزی بزرگ شدی و این سایت باشه و بیای امضامو ببینی 😐 مادر یعنی: همه دردات مال من/ یاخچی که وارسان ♡ دکتر انوشه راست میگه که : گیریم عذر خواهی کردی برای حرفی که زدی با ذاتی که آشکار شد چه میکنی /؟!