2777
2789
عنوان

راه حلی برای صحبت کردن کودک میخام

87 بازدید | 6 پست

بچم دوسال و هشت ماهشه

هنوز جمله نمیگه

کلمه فقط میگه

هرچی هم بگم تکرار میکنه مثلا میگم بگو کاکائو میگه آکائو کلا هرچی بگم تکرار میکنه ولی جمله نمیگه

اگ اب بخاد میگه مامان آب عه عه دیگ میخام رو میگه عه عه

یا میخاد بره طبقه بالا میگه مامان بعد با انگشت اشاره بالا میکنه و میگه عه عه

دیگه هرکی بهم میرسه میگه چرا بچت حرف نمیزنه

همه چی هم میدونه ها میگم در ببند

کنترل بیار

پنکه خاموش کن

بیا غذا بخور

گوشیم بیار

گوشیم جواب بده 

همشونم میدونه ولی صحبت نمیکنه

بنظرتون ببرمش گفتار درمانی؟ البته ی چیزی دیگم هس

خودم فارس زبانم باباش ترکی

دوتاشم میدونه ها ینی چه من بگم بیا آب بخور چه باباش ب ترکی همینو بگه

همشونو میدونه

اللهم صل علي محمد وآل محمد😊

عزیزم بعضی بچه دیرتر حرف میزنن اینجورم که میگی باهوشه البته اگر پسر باشه دیرتر حرف میزنه فکر نکنم جای نگرانی باشه اما سعی کن باهااش حرف بزنی حتی اگر جواب نده فقط گوش بده بازم حرف بزن 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

باهاش فقط بایه زبون حرف بزنیدمثلا شمافارسی باباش ترکی نباشه.براش قصه بخون ازروی کتابهای عکس دار بعدبخواه مثلا خلاصشو بگه یایه جمله بندی کن اخرشو بزاراون بگه .نگران نبلش پسرخالم نزدیک ۴سالگی زبون بازکرد

پسر منم دوسالو نیمه دقیقا عین پسر شماست.

کلمه میگه. بعضیاش نامفهمومه ولی من می‌دونم چیو میگه.

جمله نمیگه درحد آب می‌خوام نون می‌خوام. همین منم تو فکرشم ببرم کفتار درمانی اما همه میگن صبر کن فعلا

صبور باش بعضی از بچه ها دیر زبون باز میکنن پسر من سه سالو نیمست جمله میگه ولی کلمه هاش اشتباهه

مثلا به گشنمه میگه گمشنه یا گرمه میگه گمره کلا قره قاطیه

اگر متوجه میشه حرفارو نگران نباش فقط زیاد باهاش صحبت کن و قصه بگو

کاربر khestara70 که رمزشو فراموش کرده🥴---دوستان پروفایلم به هیچ فرقه ای ربط نداره این یک سحابیه،سحابیه چشم خدا یا مارپیچ، که از گاز و گردو غبار تشکیل شده سحابی ها گورستان و زایشگاه ستاره ها هستن همینطور از قشنگیای افرینش🙂البته تو این عکس زیادی اب و تابش دادن عکس واقعیشو میتونین سرچ کنین😍