2777
2789
عنوان

آخه من از دست این آدم چیکار کنم

253 بازدید | 31 پست

خانما نامزد من یک ماه دیگ یعنی تیر ماه سربازیش تموم میشه الان ۲۰ روز مرخصی داره تقریبا .فردا میخواد پاشه بره شهرستان این روزا رو خیلی گرفتاری داریم مثلا کار ثابت نداره خانوادم بهش گفتن باید سریع درست کنه ولی میخواد بره شهرستان بجای اینکه از مرخصی استفاده کنه دنبال کار باشه 

منم خسته شدم دیگ بهش گیر نمیدم .ما خیلی مشکل داریم ۳ سال دوست بودیم الانم ک نامزدیم خانوادم و خودم کار میخوایم ازش حالا پاشده زفته شهرستان عشق و حال دلم خونه ازش حق با کیه؟؟

کاربری دست سه نفره مرسی ک اذیت نمیکنید

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عجب

قبلا خیلی باهاش صحبت کردم هی میگفت بزار خدمت تموم شه ی ماه دیم خدمت تموم میشه الان ۲۰ روز مرخصی داره ب جای آنکه دنبال کار باشه داره میره سفر 

مهم نیست حق با کیه 

مهم اینه که شما اشتباه کردی 

چرا باید با یه آدم که عادی ترین مسیولیت ها رو‌ نمیپذیره زندگی مشترک ساخت

شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.                                         
خب گناه داره سربازی خیلی سخته یکم درکش کن  چندسالته؟

چقد درکش کنم تا کی زمان بدم آخه. سربازیش شهر خودش بود تایم اداری اصلا سختی نداشت. ۲۳

مهم نیست حق با کیه  مهم اینه که شما اشتباه کردی  چرا باید با یه آدم که عادی ترین مسیولیت ...

خاک تو سرم هر جی فحشم بدی حق داری

به نظرم باید صبر کنی چون مردا در نهایت کاری که خودشون میخوان رو میکنن توهم فعلا کاری نداشته باش بهش& ...

اره بابا کاری ندارم بهش. ی بار تا حد جدایی رفتم هی گفت درست میشم پس کو یادش زفت