2777
2789
عنوان

قرص راکوتان؟

3647 بازدید | 38 پست

قرص راکوتان رو کیا مصرف کردن؟

اونایی که مصرف کردن از عولرضش بگین؟

راستش من صورتم جوش خیلی خیلی کمی میزنه مثلن ۵ الی ۸ تا خیلی ریز جوش میزنه 

خواستم بدونم اگه یک ورق یا ۱۰ عدد قرص بگیرم تاثیرش رو صورتم چقدره ؟

آیا ۱۰ عدد قرص جوش های ریز صورتم رو از بین میبره؟

و اونایی که مصرف کردن ریزش مو داشتن؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من مصرف کردم 

۹ماه طول کشید تا جوشام کلا رفت 

باید مرتب آزمایش بدی ببینی مشکل داره یا نه 

شنیدم خطرناکه

لب هم خشک میشه

⁦(⁠✿⁠ ⁠♡⁠‿⁠♡⁠)⁩Nothing can stop you from achieving success except your mind 🌌 ✨یک عدد معتاد سرسخت به سایت😑.زیاد کره کره میکنم از بچگی قراره کلیه هامو بفروشم برم کره با دوستام 😂(به دلیل علاقه شخصی مثل تویی که مثلا دوست داری بری آمریکاو ترکیه و..(برا اونایی که چرت میگن))شما هم خواستین بگین اسمتونو بنویسم با هم بریم تا الان ۷۴نفر تو سایت گفتن 😂😁 فیلم و سریال کره ای خواستین من دوتا کاربری دارم...اون یکی شعبه دوم می‌باشد 🤣((هیییی_زندگی_۲)) ..چون با حجم زیادی کاربر مخالف با فیلم کره ای مواجه شدم دیگه تاپیک نمی‌زنم سوالی داشتین تگ کنین.. ناشناااس https://abzarek.ir/service-p/msg/1978864  دوس دارم نظرتون هم راجبم بدونم😊حالت خوب نیست بهم بگو من شنونده و دراک خوبیم بهت کمک میکنم دوستی نداری و تنهایی بازم من هستم 🙂❤️رفیق پایه برا تگ کردن تو تاپیای باحال و خفن به جون تو😎😂 درخواست دوستی ارمیا رو بدون سوال قبول میکنم😌🥺💜خیلی سریع با همه صمیمی میشم تو فقط سلام کن 😂🥹عاشقققققق مو فرفریاااااااااا🥺🥰❤️عاشق دعوام ...ولی همزمان عاشق کاربریم هم هستم پس فقط مدرک از دل زمین بیارین تا تعلیقم کنین 😌تایپ شخصیتیم Entp⁦(⁠✿⁠ ⁠♡⁠‿⁠♡⁠)⁩همون دختریم که با این سن هنوز از دیوار صاف می‌ره بالا ..#ولی صدای حامیم🍃 .ایشالا چند روز دیگه هم از سایت میرم به مدت یکسال ...سایت بدون هی زندگی میمونه 🥹دیگه کسی هم تو تاپیکاتون شر نمیگه 🤣🥹فراموشم نکنیداااا .دیگه رسیدی به آخر امضام به اندازه کافی توضیح دادم برات بیا موز بردار برو 🍌😂🤍

من قبلا مصرف کردم لبام خیلی خشک شد و چشامم سوزش کمی داشت ولی میگن اگه میخوای حامله بشی اصلا نباید مصرف کنی حداقل دو سال با حامله شدنت فاصله داشته باشه چون بچه رو یا از بین میبره یا دچار عقب ماندگی میشه

من الان دارم می‌خورم جعبه ۳ام یا۴امم هس 

راکوتان که نمیشه سر خود بخوری

الکی بخوری یهو آنزیم های کبدت دور از جون بالا باشه خییییییلی بده

من تا کنون هیچ عوارضی ندیدم همش شایعه اس ولی عاجزانه خواهشمندم برو دکتر اگر آزمایش گرفت تشخیص داد بخور سر خود نخور من هر ماه آزمایش کبد میدم تحت نظر دکتر

حتما باید زیر نظر دکتر بخوری 

شما احتمالا گرمی بدنت بالاست و این جوشا از اونه 

زندگی مینیمالیستی یعنی ⬅️ کمتر ، اما بهتر❗دنیای ما از اضافات پر شده؛ از اشیاء ، از افکار ، از فشارها . وقت آن است که به آنچه واقعا مهم است برگردیم. از تو دعوت میکنم با تاپیک پاکسازی و رفع انباشتگی در مسیر "حذف اضافات" همراه شوی🥰🌈

عزیزدلم راکوتان همیشه مرحله اخره درمان جوشه چون بسیار بسیار عوارض های زیادی داره زجرت میده تا دوره اش تموم شه من خودم استفاده کردم الان جوش نمیزنم اما جوشای من جوری بود که با هیچی درست نشد و راکوتان بدون تجویز پزشک بزرگترسن اشتباهه چون هر ماه باید ازمایش بدی یه دکتر خوب برو گلم

از درد سخن گفتن و از درد شنیدن با مردم بی درد ندانی کع چ حالیست:)