2789
عنوان

جدا شدمم😔

331 بازدید | 29 پست

با اینکه دوست بودیم ولی به شدت وابسته هم بودیم بابام با ازدواجمون موافقت نکرد اصرار های من هیچ تاثیری نداشت خانوادش اومدن بابامو منت کرد وای تاثیر نداشت بهم گفت تو بچه ننه ای با من یا بابات بزن از خونه بیرون نمی دونم درسته با غطهه من هیچوقت نتونستم توی روی بابام بمونم 

امروز اولین روز جدایمون بود صبح بهم گفت اگه بهم پیام بدی به بابات میگم شب خودش پیام داد من برای عشقمون هرکاری کردم داشت گریه می‌کرد 

من خودمو نمی بخشم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیدونم که به صلاحت بوده یا نه

اما میدونم اگر میرفتی از خونه هیچوقت دیگه دلت شاد نبود حتی اگر اون پسر عاشقترین باشه

این نیز بگذرد...خداییش قشنگ نیست امضام؟ در هر حالتی بهت گوشزد میکنه که این حال گذراست چه غم چه شادی یعنی درواقع این دنیا گذراست پس چه بهتر اگر خیلی به خودمون سخت نگیریم و مهربون باشیم با هم

همه که بهت گفتن کار بابات درست بودع گلم

تاپیک زدی صبح همه بهت گفتن بابات بخاطر اینکه اون اقا مطلقه بوده و شما هم۱۸سالت و سنت کم هست باتوجه به اینا بابات بهترین تصمیم رو برای زندگی شما گرفت عزیزم به بابات اعتماد کن

الان نریزین سر من مطلقه ها همه ادمن دل دارن و...

ولی خب پدرتون با توجه به شرایط شما بهترین تصمیم رو گرفت پس ازش دلخور نباش

عزیزم ناراحت کننده ست جدایی اما این آدمی که میاد باهات اینطوری حرف میزنه میگه باید با من فرار کنی و باباتو بذار کنار و اگه بهم پیام بدی به بابات میگم و این بچه بازی ها، فکر نکنم مناسب ازدواج باشه. 

بعضی چیزا فکر میکنی برات خوب نیستن اما خیر در همونه. شاید این جدایی هم از هموناست. 

اگه از تجربه ام از کنکور ارشد سوال داری این تاپیک رو بخون 👈 اطلاعات راجع به کنکور ارشد روانشناسی
عزیزم براش بجنگ وگرنه تا اخر عمر حسرت میخوری و اگه زن بهترین پسر دنیا هم بشی دلت پیش این میمونه

پدرشون بهترین تصمیم رو گرفته

ایشون ۱۸سالشه

اون اقا مطلقه بوده و وضع مالی خوبی نداشتن