2789
عنوان

جدا شدمم😔

| مشاهده متن کامل بحث + 331 بازدید | 29 پست

باباها هیچ وقت بد بچه هاشون و نمیخوان . 

امام حسن علیه السلام: کسانی که صاحب فرزند نمی شوندزیاد ذکر استغفار را بگویند، ان شاء الله خداوند آنها را صاحب اولاد خواهد کرد(مصباح کفعمی حاشیه ص58)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همه که بهت گفتن کار بابات درست بودع گلم تاپیک زدی صبح همه بهت گفتن بابات بخاطر اینکه اون اقا مطلقه ...

تاحالا هر چی خواستم بابام نه نگفت بهم این اولین باره نمی تونم هضم کنم حالم بده 

من دخترایی رو میشناسم که با کسی که عاشقشون بود فرار کردن در نهایت پسره سرکوفت زد بهشون اینام نه راه پیش داشتن نه پس 

میخوام بهت بگم هیچی خانواده نمیشه پس اینکه تو روی خانوادت واینستادی درست ترین کاره 

تاحالا هر چی خواستم بابام نه نگفت بهم این اولین باره نمی تونم هضم کنم حالم بده 

مطمئن باش یه روزی از بابات تشکر میکنی

برا منم همچین اتفاقی افتاده اما من مامانم نذاشت

الان روزی هزار بار دلم میخواد دستش ببوسم و بگم مرسی که نذاشتی

والان نامزد دارم وبا یکی نامزدم که یه تار موی گندیده ش به اون نمیدم

عزیزم براش بجنگ وگرنه تا اخر عمر حسرت میخوری و اگه زن بهترین پسر دنیا هم بشی دلت پیش این میمونه

گلم اصلا درست نیست پدر مادر بده آدمو نمیخوان خودتو بزار جای پدر مادرش  بچت باهات مخالفت کنه الا بلا بگه باید به همین شوهرم بدی ندی میجنگم فرار میکنم چه حالی میشی  تجربه عقل سنشو دارن که  کمکم کنندا این باشند که بچشونو بدبخت نکنن

وضع مالیمون خیلی بهتر از اوناست  نه فقط شش ماه عقد بود  ۱۸

خوب عزیز چرا تو ۱۸ سالگی با ی مردی که قبلاً عقد داشته ازدواج کنی؟ اگه وضع مالیتون خیلی خوبه هم اصلا تو این سن نمیتونی زندگی متوسط داشته باشی و هر روز با شوهرت دعوا میکنی