2777
2789

بایکی از همکارام که یه بار بیشتر ندیده بودمش(دختر) تو اینستاگرام صحبت کردیم قرار شد یه روز بریم بیرون همو ببینیم دیروز رفتیم یه کافه نشستیم قهوه و کیک شکلاتی سفارش داد مجموع سفارش دوتامون شد نزدیک ۳۰۰هزارتومن بعد وقتی میخاستیم حساب کنیم خیلی نمایشی و الکی کارتشو گرفت دستش دور وایساد که بزار من حساب میکنم و انقدر دور وایساده بود صندوقدار از کارت من کشید بعدم به رو خودش نیاورد که شماره کارت بده دنگ خودمو بزنم تازه ماشین داره برگشتنه زورش میومد منو تامترو برسونه..‌اصلااا از دیشب نگفته چقدر شد یا دنگمو بزنمو فلان فقط دید من‌رفتارم عوض شده نوشت عزیزم جبران‌کنم😑اینم بگم من یه دختر تنهام شاغلم اون شوهرش وضع مالیش خوبه...

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ک چی با ی غریبه پاشدی رفتی کافه چ دل جراتی داری 

غریبه نیست همکاره یکساله میشناسمش ولی خب یه بار دیده بودمش از نزدیک شخصیتشو نمیشناختم بعد کافه رفتیم خونه‌اش نرفتم که

غریبه نیست همکاره یکساله میشناسمش ولی خب یه بار دیده بودمش از نزدیک شخصیتشو نمیشناختم بعد کافه رفتیم ...

حالا شخصیتشو دیدی که زرنگ و گداس

پنجاه تا صلوات نذر کردم برای امام زمان و همون روز حاجت گرفتم الهی شکر . زدم امضا که یادم بمونه 

من اینقدر بدم میاد از این کار را خودمم خوش حسابم 

هر کسی همون اول برا خودشا حساب کنه تمام

چند روز پیش رستوران رفتیم دوتا دوست بودن  یکیشون میگفت بزار من حساب کنم اونم دقیقا صد متر دورتر وایساده بود من حرص میخوردم 

بهای اعتماد کردن به دیگران بسی سنگین است 💔