2789
عنوان

مادر شوهر

782 بازدید | 43 پست

سلام بچها شبتون بخییر.  من یه ادم کاملا بی حاشیه و کمرو و همیشه سرم بکار خودم بوده و همیشه از حرف ها و قصه خای خاله زنکی نفرت داشتم اما متاسفانه خانواده شوهرم مدام دنبال این موارد هستن. شوهرم  دو برادر دیگه داره که ازدواج کردن و هر دوی جاری هام با مادر شوهرم قهرن و من بهشون حق میدم چون مادر شوهرم به شدت زبون نیش و کنایه داری داره و از اونجایی که من خیلی ادم حساسی هستم و تو عمزم ببا کنایه باکسی صحبت نکردم از کنایه های مادر شوهرم ناراحت میشم و گریه میکنم و حتییبار که به شوهرم اعتراض کردم متاسفانه طرف مادرش رو گرفت و من انقدر عصبانی شدم که گفتم مادرت حقشه نوکر فلانی باشه فقط همین 

شوهر منم رفت این حرفو به مامانش گفت مادرش هم از اون ادماییه که حرف اضافه میکنه و موضوعات رو اغراق و بزرگ میکنه و تلفن رو همون لحظه برمیداره و به تمام ۸ تا بچش زنگ میزنه و میگه که من گفتم «نوکر فلانی هستم» دیگه خدا میدونه چی بهش اضافه که نکرده 

بعد این خواهر شوهرم برمیداره فحش و ناسزا برای من پیامک میکنه و میفرسته البته اینو هم بگم که خواهر شوهر من تعادل روانی نداره و سابقه دو بار طلاق دارهبنظرتون چطور با همچین خانواده ای که حداقل ۴ مورد طلاق توی افراد درجه ۱ دارن و ما طبقه بالاشون هستیم کنار بیام؟؟

البته یکی از دامادشون همیشه حق رو به من میده تو همه موارد چون کاملا اینها رو میشناسه!

اما خوب اونم خواهر شوهرم برداشته شماره منو تو گوشی دامادشون بلاک کرده که ابروشون نره  که من بهش میگم «این خانواده رو نصیحت کن اینجوری برا من پیامک میفرستن»

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

ببخشید ولی مشکل اصلی شوهرته. اگه حرف نبره نیاره اگه به حرفات گوش بده و بچه ننه بازی درنیاره این اتفاق ها نمیفته. در حقیقت باید رفتار با شوهرت و بیشتر روش کار کنی

برای آنهایی که تو را نفرین می‌کنند خیر و برکت بخواه و به کسی که از تو نفرت دارد محبّت کن و برای کسی که موجب رنج توست دعا کن، از این راه به آسایش و آرامش درونی خواهید رسید. خدایا شکرت

بنظر شما من مقصرم؟ من زیاد حساسم ؟ مثلا امروز ناهار مادر شوهرمو دعوتش کردم از غذام ایراد گرفت در صورتی که واقعا خوشمزه بود حس میکنم بیمار گونه دخالت میکنه تو زندگی ما...

همه‌جاییه عزیزم

چیز دور از ذهنی ننوشتی

من خودم قبلا درگیر بودم مثل شما

عاصی شده بودم.

زندگیم شده بود عین سریال کلیداسرار با وجود یه مادر و دختر بدجنس.

اما الان ۱۷روزه مادرشوهرم فوت شده و همسرم که سایه پدر هم روی سر نداشته، داره از این مرگ ناگهانی مادرش نابود میشه.

انگار این روزا زندگیم رو هواست

الان ارزو میکنم ای کاش بود و بازم این بلاها رو سرم میاورد اما بود😔

🌻🍃💕