2777
2789
عنوان

خواستگاری

| مشاهده متن کامل بحث + 1913 بازدید | 167 پست

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

مظورتون نسبت به عکستونه؟

بله.مادرش اول خوب برخورد کرد ظاهرا،اسممو پرسید شغلمو آخرشم گفت عکسشو بده.اما فعلا با دخترم مطرح نمیکنم تا آزمون بده. خواهرم پیامک داد بهش ک روبیکا براتون پیام گذاشتم اما جوا نداد.شنبه تماس گرفتیم.یکشنبه شبم عکس فرستادیم

مظورتون نسبت به عکستونه؟

خواهرم میگه ما باید پیگیر بشیم خانواده دختر زشته پیگیر بشن،حالا بنظرتون چند روز دیگه دوباره تماس بگیریم؟نمیدونم اگه تماس گرفتیم چی بگیم بهشون؟بگیم ک عکس فرستادیم؟یا بگیم قصدمون جدیه تا مردادم صبر میکنیم؟میترسم اونا نپسندیده باشن منو یا بگن چقد هولن زود تماس گرفتن.نظرتون چیه؟

بله.مادرش اول خوب برخورد کرد ظاهرا،اسممو پرسید شغلمو آخرشم گفت عکسشو بده.اما فعلا با دخترم مطرح نمیک ...

خوب اینجور موقه ها بهتره که تماس بگیرن با پیامک سو تفاهم ایجاد میشه خدایی نکرده ، شاید مادرشون ندیدن پیامکتونو الان که عکسو فرستادید بد نیست خواهرتون زنگ بزنه از مادرشون بپرسه یه جورایی زیر زبونشونو بکشه بیرون ببینن نظرشون چیه 

خوب اینجور موقه ها بهتره که تماس بگیرن با پیامک سو تفاهم ایجاد میشه خدایی نکرده ، شاید مادرشون ندیدن ...

آره درسته اشتباه کردیم پیامک دادیم. چون دیروقت بود پیامک دادیم.والا تو روبیکا ک تیک خورد پیاما البته انگار گوشی دست خواهر کوچیکشه

خوب درست میگن مشکلی نداره که تماس بگیرن بپرسن عکستونو دیدن نظرشون چیه 

آخه خواهرم میگه زشته فقط بگیم نظرتون درباره عکس چیه؟باید ی چیز دیگه هم بگیم

آخه خواهرم میگه زشته فقط بگیم نظرتون درباره عکس چیه؟باید ی چیز دیگه هم بگیم

خوب بگن که همونطور که شما گفتید عکسو فرستادیم الان زنگ زدیم ببینیم اگه پدرشون و شما اجازه بدید بعد امتحانات تماس میگیریم ببینیم نظر دخترتون چیه؟ اجازه میدن که بیاییم خواستگاری یا نه

خوب بگن که همونطور که شما گفتید عکسو فرستادیم الان زنگ زدیم ببینیم اگه پدرشون و شما اجازه بدید بعد ا ...

اینجوری هم میفهمید که نظرشون درمورد عکستون چیه هم اینکه اگه مثبت باشه(که انشالله مثبته) بهشون میفهمونید که پیگیرید و قضیه براتون جدیو مهمه