2777
2789
عنوان

خواستگاری

| مشاهده متن کامل بحث + 1898 بازدید | 167 پست
اینا تابستونا میرن چهارمحال ویلا دارن اونجا،بخاطر آزمون دخترش امسال دیرتر میرن البته دختره سال اولشه ...

خوب احتمالا امسال جریان رفتنو عقب بندازن اگه جواب دخترشون مثبت باشه نسبت به خواستگاری ، اگر هم گفتن که صبر کنید ما میریم چهار محالو برمیگردیم بعد جواب میدیم بازم بهتون برنخوره احتمالا دخترشون میخواد فکر کنه ببینه اصلا قصد ازدواج داره یا نه اگر سفر رفتنو برگشتن بازم خودتون تماس بگیرید پیگیر بشید که جوابشون چیه میزارن برید خواستگاری یا نه

زندگی مانند دوربین است ،روی چیزهای مهم تمرکز کنیدلحظات خوب را ثبت کنید ،زشتی ها را از آن کات کنیدو در نهایت اگر چیزی که می خواستید از آب درنیامد …کافیست عکس دیگری بگیرید!
بنظرتون چجور عکسی بدم بهشون؟آخه عکسام همه با ته ریشه ک متاسفانه پیر نشون میدم‌امروز اصلاح کردم میخوا ...

اگر برید عکاسی بهتره دو تا عکس بگیرید یکی از دور که دور نمای کلی باشه یکی هم از نزدیک به عکاس هم بگید که عکسو براتون با بلوتوث یا اگه برنامه ایی دارید به گوشیتون ارسال کنه 

زندگی مانند دوربین است ،روی چیزهای مهم تمرکز کنیدلحظات خوب را ثبت کنید ،زشتی ها را از آن کات کنیدو در نهایت اگر چیزی که می خواستید از آب درنیامد …کافیست عکس دیگری بگیرید!

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

نه قطعا اینکارو نمیکنه چون نمیخواد دخترش استرس بگیره امتحاناتشو خراب کنه برادر خودمم اول عکسشو مادر ...

چرا نشون همه میده؟متوجه نمیشم. عکس خوب ینی چجور عکسی؟

خوب احتمالا امسال جریان رفتنو عقب بندازن اگه جواب دخترشون مثبت باشه نسبت به خواستگاری ، اگر هم گفتن ...

نه بهم برنمیخوره دوسش دارم حقیقتا.قطعا صبر میکنم

اگر برید عکاسی بهتره دو تا عکس بگیرید یکی از دور که دور نمای کلی باشه یکی هم از نزدیک به عکاس هم بگی ...

نه عکس خوب دارم.یکی دارم تا کافی شاپه قشنگه بنظرتون بفرستمش؟

چرا نشون همه میده؟متوجه نمیشم. عکس خوب ینی چجور عکسی؟

اول اینکه خوب گفتم ممکنه ، اما واقعا بعضی از ما خانوما با خواهرامونم خوب ارتباط صمیمی داریم با برادرمون یا با خواهر همسرمون بعضیا تا قضیه خواستگاری مطرح نشده عکسو فقط نشون خانواده خودشون میدن بعضیام میخوان بگن اومدن خواستگاری دخترمون که یعنی خواستگار زیاد داره ، تو همین نینی سایت بارها دیدم عکس خواستگار خواهرشونو گذاشتن از مردم نظر خواستن! راستو دروغ بودنشم کسی خبر نداره ، خوب قطعا مادرو خواهرتون و اعضای خانوادتون کمکتون میکنن که چه عکسی باشه بهتره 

نه عکس خوب دارم.یکی دارم تا کافی شاپه قشنگه بنظرتون بفرستمش؟

خوب اگه به نظرتون مناسبه و خانواده هم میگن خوبه بفرستید مشکلی نداره

نه بهم برنمیخوره دوسش دارم حقیقتا.قطعا صبر میکنم

خوب انشالله که خبرای خوبی بشنوید🤲🏻

مادر عمرشو داده ب شما

ایی وااییی خیلی عذر میخوام که باعث ناراحتیتون شدم🙏🏻😔

خدا رحمتشون کنه انشالله که روحشون شاد باشه و بهشت هم جایگاه ابدیشون

انشاالله همچنین شما

خیلی ممنونم🙏🏻

سلام.هنوز بار دوم زنگ نزدیم بهشون.رفتارشون مشکوک نیس بنظرتون؟

سلام ، شما گفتید بیست روز دیگه امتحاناش تموم میشه خبرتون میکنن هنوز بیست روز نشده!