بعد چند روز دو دلی فردا خواهرم میخواد ب مادر ی دختر خانوم خوب و خانواده دار زنگ بزنه،خداکنه قبول کنن حضوری همو ببینیم،خیلی استرس دارم ک چ جوابی میدن.من۳۳سالمه اون۲۶
اینا تابستونا میرن چهارمحال ویلا دارن اونجا،بخاطر آزمون دخترش امسال دیرتر میرن البته دختره سال اولشه ...
خوب احتمالا امسال جریان رفتنو عقب بندازن اگه جواب دخترشون مثبت باشه نسبت به خواستگاری ، اگر هم گفتن که صبر کنید ما میریم چهار محالو برمیگردیم بعد جواب میدیم بازم بهتون برنخوره احتمالا دخترشون میخواد فکر کنه ببینه اصلا قصد ازدواج داره یا نه اگر سفر رفتنو برگشتن بازم خودتون تماس بگیرید پیگیر بشید که جوابشون چیه میزارن برید خواستگاری یا نه
بنظرتون چجور عکسی بدم بهشون؟آخه عکسام همه با ته ریشه ک متاسفانه پیر نشون میدمامروز اصلاح کردم میخوا ...
اگر برید عکاسی بهتره دو تا عکس بگیرید یکی از دور که دور نمای کلی باشه یکی هم از نزدیک به عکاس هم بگید که عکسو براتون با بلوتوث یا اگه برنامه ایی دارید به گوشیتون ارسال کنه
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
چرا نشون همه میده؟متوجه نمیشم. عکس خوب ینی چجور عکسی؟
اول اینکه خوب گفتم ممکنه ، اما واقعا بعضی از ما خانوما با خواهرامونم خوب ارتباط صمیمی داریم با برادرمون یا با خواهر همسرمون بعضیا تا قضیه خواستگاری مطرح نشده عکسو فقط نشون خانواده خودشون میدن بعضیام میخوان بگن اومدن خواستگاری دخترمون که یعنی خواستگار زیاد داره ، تو همین نینی سایت بارها دیدم عکس خواستگار خواهرشونو گذاشتن از مردم نظر خواستن! راستو دروغ بودنشم کسی خبر نداره ، خوب قطعا مادرو خواهرتون و اعضای خانوادتون کمکتون میکنن که چه عکسی باشه بهتره