2777
2789
عنوان

خواستگاری

1913 بازدید | 167 پست

بعد چند روز دو دلی فردا خواهرم میخواد ب مادر ی دختر خانوم خوب و خانواده دار زنگ بزنه،خداکنه قبول کنن حضوری همو ببینیم،خیلی استرس دارم ک چ جوابی میدن.من۳۳سالمه اون۲۶

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ایشالا هر چی خیره پیش بیاد برار

ناامید کردن کسی که نیاز ب حرفای امیدوار کننده داره کار شاخی نیست اگه جرعت داری انگیزه ی پرواز بده بهش :)......بیست سال بعد شما از کارهایی که انجام نداده اید ناراحت می شوید نه کار هایی که انجام داده اید... پس طناب قایق تان را از ساحل باز کنید و از ساحل امن خود به سوی آب های آزاد برانید و خطر کنید،  جستجو کنید، رویا بسازید و کشف کنید♕^_^

ایشالله قبول میکنن خوشبخت بشییین کلیلیلیلی

هروقت روز بدی رو تجربه کردی بدون ک هیچکس به تو وعده نداده که زندگیت بدون مشکل خواهد بود ولی حواست باشه ک اون فقط یک روز بد بود نه ی زندگی بد!!!

اخجون عروسی و چلوکباببببب به به

فقط 17 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بهم گفتن دیگ شدی مامان دوقلوها😭😍😂 یکم سرسنگین تر رفتار کن😒 ولی من بازم شر و شیطونم و آتیش میسوزونم اگ بچه ها شیطون نشن چی؟؟؟😱😭عاشق دعوام عاشق اینم که ریپ بزنم روت و ریپ بزنی رومو اصا ی وضی🔞

سلام خوبید ایشالا. فردا انشالله تماس میگیره خواهرم

ایشالا قبول میکنن نگران نباشید حسم میگه قبول میکنن

اگر اینان مسلمانند یارب کافرم گردان/وگرمن کافرم ازمسلک ایشان برم گردان..