2777
2789
عنوان

خواستگاری

| مشاهده متن کامل بحث + 1913 بازدید | 167 پست
انشالله  صلاح  خدا و قسمت هم باشید  حسم  میگه  قبول میکنن 😍

الان باسیل عظیمی ازپیام شماحس ششم هستی؟ روبرومیشی سنگربگیر

مردی که ازت خوشش بیادمیادخواستگاریت به نگاه ورفتاراش دل نبندنگوخجالتیه نگوشرایط نداره یادت نره مردی که بخوادت راه محضررونشونت میده نه بدبختیاشومردی که بخوادت میادخواستگاری تامام🤪

ینی الان ک قانون جذبو کنار گذاشتید منطقیو معقول برخورد میکنید؟ من والا خودم احساسیم برا همین خیلی رو ...

نمیخوام از خودم تعریف کنم خدایی نکرده اما تغییری که تو خودم حس کردم و اطرافیانمم حس کردن بله میگن معقولتر و منطقیتر تصمیم میگیری قبلا خییلی میبافتم تو ذهنم حتی برای اتفاقاتیکه هنوز نیوفتاده! اما الان با خودم میگم تو کار خودتو کردی نه برو تو خیال که وااایییی چه اتفاق فوقوالعاده ایی میخواد برام رقم بخوره نه اینکه بگو واااییییی اگه بد بشه چی؟؟! فقط میشینم ببینم با تصمیمی که گرفتم چی پیش میاد به وقتش در مورد اونم فکر میکنمو براش تصمیم میگیرم 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اوم حرفتونو قبول دارم ، اما هر چیزی رو نباید درش عرق شد من هدفم از معرفی قانونوجدب اینه که افکار تبد ...

بینید حرفتون کاملا درسته اما نه هر فکری بعضیا میخوان با قانون جذب کارایی انجام بدن که اصلا در دنیای واقعی معقولو منطقی نیست ، مثبت فک کردن خوبه اما نه بیش از اندازه که از طرف یه ادم دیگه بسازه هر کاری میخواییم انجام بدیم در موردش درست تحقیق کنیم فکر کنیم نکات مثبتش بیشتر بود انجامش بدیم اما دیگه به نظرم رویا نسازیم در موردش که اینجوری میشه فلان اتفاق میوفته ...... ممکنه اصلا هیچ نتیجه ایی دریافت نکنیم ممکنه ضرر کنیم اما چون قبلش خیلی تو تفکراتمون باهاش زندگی کردیم اسیب میبینیم ، کاریو که میخواییم انجام بدیم بعدش که نتیجشو دیدیم دوباره یه فکر دیگه در مواجه با اون حرکتمون انجام بدیم پله پله بریم جلو تا کمتر اسیب ببینیم 

بینید حرفتون کاملا درسته اما نه هر فکری بعضیا میخوان با قانون جذب کارایی انجام بدن که اصلا در دنیای ...

بله درسته 

بعضی ها کارایی میخوان بکنن که اصلا امکانش وجود نداره ، من حتی در مورد تلپاتی هم شنیدم که میبره فضا و اینا ، ولی حتی اگه واقعی هم باشه ، باید یکی تجربه میکرد قبلن اونا رویاس و هیچ وقت تحقق نمی یابه 

از قضا روزی اگر حاکم این شهر شوم/خون صد شیخ فدای سر یک مست کنم/وسط کعبه دو میخانه بنا خواهم کرد/که نگویند مستان ز خدا بی خبرند...

سلام، خوب خدارو شکر انشالله که خبرای خوب بشنوید

مادرش شرایطمو پرسید بعد گفت فعلا بش نمیگم تا آزمون وکالت بده.اما گفت ی عکس از برادرت بده،بنظرتون عکسو خود مادرش میخواد ببینه یا میخواد نشون دختره بده؟

سلام، خوب خدارو شکر انشالله که خبرای خوب بشنوید

گفت قصد ازدواج نداره مگه کیس خوب باشه،بنظرتون دوباره ۲۰روز دیگه تماس بگیریم باهاشون؟ک بفهمن قصدم جدیه. خواهرم بش گفت فعلا بین خودمون بمونه قضیه

مادرش شرایطمو پرسید بعد گفت فعلا بش نمیگم تا آزمون وکالت بده.اما گفت ی عکس از برادرت بده،بنظرتون عکس ...

فعلا خودشون و همسرشون و شایدم خالشون ببینن اما بعد امتحانات حتما عکسو نشون دخترشون هم میدن 

گفت قصد ازدواج نداره مگه کیس خوب باشه،بنظرتون دوباره ۲۰روز دیگه تماس بگیریم باهاشون؟ک بفهمن قصدم جدی ...

بله حتما همین کارو انجام بدید بیست روز دیگه دوباره تماس بگیرید اگه زنگ نزنید اونا فک میکنن که منصرف شدید که دیگه تماس نگرفتید چون کلا هر شخص دیگه ایی هم باشه مادر پدر زنگ نمیزنن که بگن بله لطفا بیایید خواستگاری! یا اینکه بگن نه قسمت نیست ، حتما خودتون زنگ بزنید پیگیری کنید

فعلا خودشون و همسرشون و شایدم خالشون ببینن اما بعد امتحانات حتما عکسو نشون دخترشون هم میدن 

چرا مادرش میخواد عکسمو ببینه حس میکنم میخواد نشون دختره بده

بله حتما همین کارو انجام بدید بیست روز دیگه دوباره تماس بگیرید اگه زنگ نزنید اونا فک میکنن که منصرف ...

اینا تابستونا میرن چهارمحال ویلا دارن اونجا،بخاطر آزمون دخترش امسال دیرتر میرن البته دختره سال اولشه بعیده قبول شه خودمم چندسال دادم قبول نشدم

بله حتما همین کارو انجام بدید بیست روز دیگه دوباره تماس بگیرید اگه زنگ نزنید اونا فک میکنن که منصرف ...

بنظرتون چجور عکسی بدم بهشون؟آخه عکسام همه با ته ریشه ک متاسفانه پیر نشون میدم‌امروز اصلاح کردم میخوام عکس بگیرم

چرا مادرش میخواد عکسمو ببینه حس میکنم میخواد نشون دختره بده

نه قطعا اینکارو نمیکنه چون نمیخواد دخترش استرس بگیره امتحاناتشو خراب کنه برادر خودمم اول عکسشو مادر عروسمون دید نشون همسرشون دادن نشونه خاله های دختر خانوم دادن حتی ممکنه داییاشونم ببینن پس یه عکس خوب بفرستید