2777
2789
عنوان

خواستگاری

| مشاهده متن کامل بحث + 1898 بازدید | 167 پست
در لحظه زندگی کردن سخته خیلی.بله متاسفانه من چون احساسی ام رویاپردازی هم کردم 

ببینید من تمااام این راهارو رفتم خیالتون راحت باشه از حرفی بهتون میزنم هر چی که میخواستم جذب میشد اما یهویی یه چیزی عین دیوار مانعم میشد بدتر تبدیل شدم به یه ادم خیال پرداز ارمان گرا که میخواستم با قانون جذب بدستشون بیارم اما بدترین اتفاق تو زندگیم که تبدیل به بهترین اتفاق تو زندگیم شد برام رخ داد مثل یه سیلی محکم بود برام که دیگه با عقلو منطقم درست تصمیم بگیرم نه با رویا پردازی که مثلا میخوام جذبش کنم داشتم شوهرمم از دست میدادم اما خدارو شکر اون اتفاق منو به خودم اورد پیش پنج تا مشاورو روانشناس رفتم تا تونستم ترکش کنم ، نمیگم هدف نداشته باشید تو زندگیتون اما در لحظه براش تصمیم بگیرید فقط هم از خدا کمک بخوا بگو خدایا من این تصمیمو گرفتم خودت کمکم کن اگر به صلاحم بود بهش برسم ، مثبت فکر کردن عالیه بهتون روحیه میده اما بیش از حدش ضرر داره ، ببخشید که حرفام طولانی شد برادر و دلم نمیخواد حرفامو رو حساب نصیحت بزارید بزارید رو حساب یک حرف خواهرانه 

زندگی مانند دوربین است ،روی چیزهای مهم تمرکز کنیدلحظات خوب را ثبت کنید ،زشتی ها را از آن کات کنیدو در نهایت اگر چیزی که می خواستید از آب درنیامد …کافیست عکس دیگری بگیرید!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببینید من تمااام این راهارو رفتم خیالتون راحت باشه از حرفی بهتون میزنم هر چی که میخواستم جذب میشد ام ...

سلام خواهرم ممنونم ک وقت گذاشتید.اتفاقا طولانی بود استفاده کردم و اتفاقا خیلی از نصیحتم خوشم میاد و البته شمام جای خواهرم

ببینید من تمااام این راهارو رفتم خیالتون راحت باشه از حرفی بهتون میزنم هر چی که میخواستم جذب میشد ام ...

ببخشید منظورتون اینه ک شمام دنبال قانون جذب بودید؟ازش هیچ نتیجه ای نگرفتید؟بنظرتون دنبال کردنش اشتباس؟

سلام.به مادرش زنگ زدیم شرایطو گفتیم گفت فعلا برا وکالت میخونه بهش نمیگم تا مرداد ماه ک آزمون بده

نه شما کار خودتونو بکنید ، فقط میگم به خودتون انرژی منفی ندین ، امیدتونم از دست ندین ، اگه انرژی مثب ...

ب مادرش زنگ زد خواهرم گفت فعلا برا وکالت میخونه بهش نمیگم‌. خواهرمم شرایطمو گفت بهش گفت خوبه.ولی گفت ی عکسی چیزی بفرست نمیدونم عکس بفرستم بد میشه

🤦🏻‍♀🤦🏻‍♀🤦🏻‍♀ برای همین میگم درست تصمیم بگیر این حرفا چیه؟؟! دلتو یه دل کن زنگ بزن هر ادمی میره ...

اما گفت ی عکسی چیزی بده نمیدونم عکس بدم یا نه

ب مادرش زنگ زد خواهرم گفت فعلا برا وکالت میخونه بهش نمیگم‌. خواهرمم شرایطمو گفت بهش گفت خوبه.ولی گفت ...

چرا بد میشه 

یا یه عکس خوب از خودتون بدید یا جلسه خواستگاری رو زود بزارید بگید حضوری میخایم ببینیم همو

اعتماد به نفس داشته باشید ، نگران نباشید ، مامانه هم نظر داد بگید میخوام بادخترتون حرف بزنم ، کسی که میخواد با من زندگی کنه اون باید نظر قطعی رو بگه

تنت به ناز طبیبان نیازمند مباد ...                                 سال بعد میام با یه خبر خوب✨️

ببخشید منظورتون اینه ک شمام دنبال قانون جذب بودید؟ازش هیچ نتیجه ای نگرفتید؟بنظرتون دنبال کردنش اشتبا ...

بله یه مدت دنبالش بودم اما واقعا بیشتر اسیب دیدم اما خودم نمیفهمیدم چه ضربه ایی خوردم کل زندگیم شده بود ارمانگراییو رویا پردازی پیش مشاورو روانشنساس که میرفتم گفتن خیلی ارمانگرایی کردی دنبالش رفتی ضربه هم خوردی خیلی واقعا سخته اما میشه با تمرین کردن در لحظه زندگی کنی و تصمیم یه بگیری چون همش به قانون جذب برنمیگرده این وسط خدا هم برات تصمیم میگیره یهو میبینید یه اتفاقاتی میوفته که کلا به اون چیزی که فکرشو میکردی نمیخوره بدتر اعصابم خورد میشد معادلاتم بهم میریخت بعد تبدیل به یه ادم زیاده خواه شدم اما خدارو شکر الان نرمالم هم ارومم هم تصمیم گیریام خیلی بهتر شده دیگه چیزی ازارم نمیده خودمو برای همه چی اماده میکنم وقتی میخوام یه کاری رو شروع کنم هم قطب مثبتش هم منفیش الان حتی همه میگن خیییلی تغییر کردی خییلی منطقیو معقول برخورد میکنیو حرف میزنی ، در کل میخوام بگم در لحظه زندگی کنید تو تفکراتتون اینجوری کمتر هم اسیب میبینید اما برای چیزایی که میخوایید تلاش کنید ولی رویا پردازی نکنید دنیای واقعی یه تفکر منطقیو درست میخواد

زندگی مانند دوربین است ،روی چیزهای مهم تمرکز کنیدلحظات خوب را ثبت کنید ،زشتی ها را از آن کات کنیدو در نهایت اگر چیزی که می خواستید از آب درنیامد …کافیست عکس دیگری بگیرید!
بله یه مدت دنبالش بودم اما واقعا بیشتر اسیب دیدم اما خودم نمیفهمیدم چه ضربه ایی خوردم کل زندگیم شده ...

ینی الان ک قانون جذبو کنار گذاشتید منطقیو معقول برخورد میکنید؟ من والا خودم احساسیم برا همین خیلی رویاپردازی میکنم متاسفانه و واقعا زندگی واقعی فرق داره خیلی

بله یه مدت دنبالش بودم اما واقعا بیشتر اسیب دیدم اما خودم نمیفهمیدم چه ضربه ایی خوردم کل زندگیم شده ...

اوم حرفتونو قبول دارم ، اما هر چیزی رو نباید درش عرق شد من هدفم از معرفی قانونوجدب اینه که افکار تبدیل به واقعیت میشه ، پس درست و خوب فکر کنید ولی اینکه بخای به هدفت با رویا پردازی برسی قطعا نمیشه چون اولا تلاش بعد هم موج مثبت دادن به خودت که امیدتو از دست ندی و خودتو تشویق کنی که میرسی به هدفت 

معلومه یه جا بشینی و بگی قانون جذب هست ، هدفت پیش نمیره هیچ ضربه عم میخوری

تنت به ناز طبیبان نیازمند مباد ...                                 سال بعد میام با یه خبر خوب✨️

چرا خودت یکیو انتخاب نمیکنی

سن که یکم می‌ره بالا دیگه سخت میشه انتخاب کرد

کاربر آقا: وقتی جنگ آغاز شود، سیاستمدار گلوله، ثروتمند نان وفقیر فرزندش را میدهد.                                               جنگ که پایان یافت، سیاستمداران دست یکدیگر را می فشارند، ثروتمندان قیمت ها را افزایش می دهند و فقرا سرگردان به دنبال قبر فرزندان خود می گردند.                                                        اگر کوسه ها آدم بودند!  بی شک مذهبی اختراع میکردند   و به ماهی ها یاد میدادند   زندگی واقعی در شکم کوسه ها آغاز میشود.                                                             برای انهدام یک تمدن سه چیز لازم است:.                خانواده_ نظام اموزشی_ الگوها، برای اولی منزلت زن را باید شکست، دومی منزلت معلم، سومی منزلت بزرگان و اسطورها.                  ملت ها را از تاریخشان دور نگهدارید، در این صورت به راحتی کنترل می‌شوند.