2777
2789
عنوان

خواستگاری

| مشاهده متن کامل بحث + 1898 بازدید | 167 پست
من همیشه فکر میکردم مرد ها استرس نمیکشن😂🤦 فوقش بیشتر ازین نیست که جواب رد بشنوید؟ 

من کلا استرسی هستم. جواب رد؟ ب همین راحتی؟ نمیتونم دلم گیر کرده پیشش

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بله ، من هرچی خواستم اول گفتم خدایا خودت هرچی صلاح میدونی ، بعدم تو دلم مطمئن بودم بهش میرسم اگه اه ...

بنظرتون اگه حتی یک درصد حس منفی داشته باشم نباید زنگ بزنم بهش؟ ینی صبر کنم ک حسم کاملا مثبت و خوشبین بشم؟

بنظرتون اگه حتی یک درصد حس منفی داشته باشم نباید زنگ بزنم بهش؟ ینی صبر کنم ک حسم کاملا مثبت و خوشبین ...

نه شما کار خودتونو بکنید ، فقط میگم به خودتون انرژی منفی ندین ، امیدتونم از دست ندین ، اگه انرژی مثبت بدین، امیدتون از دست نمیره ، آدم به یه امید زنده است دیگه

تنت به ناز طبیبان نیازمند مباد ...                                 سال بعد میام با یه خبر خوب✨️

من حدود چند ماهی میشه خب من معدلم خوب شد ، جایی که خواستم درس خوندم ، خونه ماشین خریدیم، یه دوست قد ...

والا ما استاد داریم ک فایل میفرسته میگه گوش بدید. اینکه میگید مطالعه کنیدو متوجه نمیشم

والا ما استاد داریم ک فایل میفرسته میگه گوش بدید. اینکه میگید مطالعه کنیدو متوجه نمیشم

ببینید یه فیلمی هست در مورد این قانو ، حالا اومدن کتابم نوشتن مردم آشنا شن ، منم میگم اگه اهل کتاب هم هستین و دوست دارین با این قانون آشنا بشید کتاب راز هست ، داخلش راه های آموزشی واسه بیان کردن خاسته اسنا رو گفته و اینکه چه دانشمندایی با همین قانون زندگیشون تحول پیدا کرده

اگرم اعتقاد ندارین ، بنظرم سمتش نرید

تنت به ناز طبیبان نیازمند مباد ...                                 سال بعد میام با یه خبر خوب✨️

بنظرتون اگه حتی یک درصد حس منفی داشته باشم نباید زنگ بزنم بهش؟ ینی صبر کنم ک حسم کاملا مثبت و خوشبین ...

🤦🏻‍♀🤦🏻‍♀🤦🏻‍♀ برای همین میگم درست تصمیم بگیر این حرفا چیه؟؟! دلتو یه دل کن زنگ بزن هر ادمی میره خواستگاری به هر دو جواب فکر میکنه این طبیعیه ، شاید شما دیرتر زنگ زدید مرغ از قفس پرید، الان تصمیمت اینه که از ایشون خواستگاری کنی پس محکمو با اراده کار خودتو انجام بده ، شاید دختره الان قصد ازدواج داره اونوقت شما تا کی میخوایی صبر کنی انرژیت کاملا مثبت بشه که بری جلو؟؟! الان فقط زنگ بزن برای مراحل بعدی هم صبر کن اول جواب بشنو هر جوابی که دادن راجبش فکر کن و تصمیم بگیر که میخوایی الان چیکار کنی

زندگی مانند دوربین است ،روی چیزهای مهم تمرکز کنیدلحظات خوب را ثبت کنید ،زشتی ها را از آن کات کنیدو در نهایت اگر چیزی که می خواستید از آب درنیامد …کافیست عکس دیگری بگیرید!
ببینید یه فیلمی هست در مورد این قانو ، حالا اومدن کتابم نوشتن مردم آشنا شن ، منم میگم اگه اهل کتاب ه ...

اعتقاد دارم قطعا مطالعه هم میکنم.تغییراتی کرده زندگیم

🤦🏻‍♀🤦🏻‍♀🤦🏻‍♀ برای همین میگم درست تصمیم بگیر این حرفا چیه؟؟! دلتو یه دل کن زنگ بزن هر ادمی میره ...

ممنون خواهرم انشالله فردا نتیجه رو میگم بهتون

ممنون خواهرم انشالله فردا نتیجه رو میگم بهتون

خواهش میکنم ، سوره توحید زیاد بخونید تا فردا قبل تماستون انشالله که با خبرای خوب برمیگردید🤲🏻

زندگی مانند دوربین است ،روی چیزهای مهم تمرکز کنیدلحظات خوب را ثبت کنید ،زشتی ها را از آن کات کنیدو در نهایت اگر چیزی که می خواستید از آب درنیامد …کافیست عکس دیگری بگیرید!
خیلی ببخشید اینو میگم اما همیشه سعی کن در لحظه تصمیم بگیری اینجوری کمتر اسیب میبینی رویا پردازی درمو ...

در لحظه زندگی کردن سخته خیلی.بله متاسفانه من چون احساسی ام رویاپردازی هم کردم