بعد چند روز دو دلی فردا خواهرم میخواد ب مادر ی دختر خانوم خوب و خانواده دار زنگ بزنه،خداکنه قبول کنن حضوری همو ببینیم،خیلی استرس دارم ک چ جوابی میدن.من۳۳سالمه اون۲۶
ببخشید شما چندوقته آشنا شدید با جذب؟تغییری حس کردین؟
من حدود چند ماهی میشه
خب من معدلم خوب شد ، جایی که خواستم درس خوندم ، خونه ماشین خریدیم، یه دوست قدیمیو دیدم ، حالم خوبه چند وقتیه آرامش دارم ، تغییر ک حس کردم ولی مطالعه مو باید ببرم بالا ، شما هم شکی نکنین و خواسته تونو از ته دل بگید فقط ترس نداشته باشید که یه درصد نشه ، چون کارو خراب میکنه
تنت به ناز طبیبان نیازمند مباد ... سال بعد میام با یه خبر خوب✨️
ببخشید شما چندوقته آشنا شدید با جذب؟تغییری حس کردین؟
خیلی ببخشید اینو میگم اما همیشه سعی کن در لحظه تصمیم بگیری اینجوری کمتر اسیب میبینی رویا پردازی درمورد ایندتون به اسم اینکه میخوایید جذبش کنید فقط از شما یه ادم ارمانگرا با توقعات بی جا و زیاده خواه میسازه ، در لحظه زندگی کنید تا کمتر اسیب ببینید الانم یکی میگه حسم میگه مثبته و خیلی حرفای دیگه حسشون قابل احترامه ولی شما هنوز زنگم نزدید که بفهمید قصد ازدواج داره یا نه پس فعلا فقط در این حد بهش نگاه کنید
زندگی مانند دوربین است ،روی چیزهای مهم تمرکز کنیدلحظات خوب را ثبت کنید ،زشتی ها را از آن کات کنیدو در نهایت اگر چیزی که می خواستید از آب درنیامد …کافیست عکس دیگری بگیرید!