بعد چند روز دو دلی فردا خواهرم میخواد ب مادر ی دختر خانوم خوب و خانواده دار زنگ بزنه،خداکنه قبول کنن حضوری همو ببینیم،خیلی استرس دارم ک چ جوابی میدن.من۳۳سالمه اون۲۶
سلام برا بار دوم زنگ زد ب مادرش خواهرم.گفت آره عکسو دیدم اما گفت فعلا رفتیم مسافرت.بذار برگردم.نه گفت آره نه گفت نه،بنظرتون حضوری بریم بهتره؟نمیدونم اگه نپسندیدن چرا رک نمیگن؟ البته انگار کسی پیشش بود واقعا
سلام ببخشید بنده یه مدتی تعلیق بودم و دوباره برگشتم خودم خودمو تعلیق کردم و درخواست دادم و خب الانم درخواست دادم که برم گردونم و برگشتم خیلی شرمنده که نتونستم کمکتون کنم الان تو چه مرحلهای هستید؟
زندگی مانند دوربین است ،روی چیزهای مهم تمرکز کنیدلحظات خوب را ثبت کنید ،زشتی ها را از آن کات کنیدو در نهایت اگر چیزی که می خواستید از آب درنیامد …کافیست عکس دیگری بگیرید!
خواهش میکنم.ببخشید اسم کاربریتون خاطرم هست؛اگه منظورتون خواستگاریه آزمونشو داده هنوز من اقدامی نکردم
نه خواهش میکنم خدا را شکر که خاطرتون مونده، خوب چرا اقدام نمیکنید مگه منتظر همین موقعیت نبودید؟
زندگی مانند دوربین است ،روی چیزهای مهم تمرکز کنیدلحظات خوب را ثبت کنید ،زشتی ها را از آن کات کنیدو در نهایت اگر چیزی که می خواستید از آب درنیامد …کافیست عکس دیگری بگیرید!
البته خیلی عذر میخوام قصدم فضولی نیست اگر تمایل داشتید توضیح بدید
نه خواهش میکنم خدا را شکر که خاطرتون مونده، خوب چرا اقدام نمیکنید مگه منتظر همین موقعیت نبود ...
بله منتظر بودم.اما رفتارشون سرده.دختره هم تو اینستا فالووش کردم.جواب نداده هنوز بعد چند روز.ی نظرسنجی هم گذاشته بود تو پیجش اونم جواب دادم جواب نداده هنوز یکم سرد شدم حقیقتش.بالاخره آدم این سیگنال ها رو میبینه سرد میشه ولی ی بار دیگه اقدام میکنم هز چی خدا بخواد
بله منتظر بودم.اما رفتارشون سرده.دختره هم تو اینستا فالووش کردم.جواب نداده هنوز بعد چند روز.ی نظرسنج ...
خوب شاید خانوادهاش چیزی بهشون نگفتن یا اگرم بهش گفته باشن خب طبیعیه که اینطوری برخورد کنه یه ذره میخواد سرسنگین باشه شاید ، خواهرتون دوباره یه تماس بگیره با مادر ایشون تا انشالله که موضوع روشن بشه
بله منتظر بودم.اما رفتارشون سرده.دختره هم تو اینستا فالووش کردم.جواب نداده هنوز بعد چند روز.ی نظرسنج ...
آخه دلیلی نداره الان بخواد باهاتون گرم بگیره یه ذره برای این صحبتا و این مسائلا خیلی زوده
نه صحبت ک نکردیم تا حالا.اصلا رابطه ای نداشتیم.خواهر کوچیکش همکلاس بچه خواهرمه.از قبل آشنا هستیم.دورادور میشناسن ما رو. خواهرمو مادرش شماره های همدیگه رو دارن سلامو علیک دارن.خواهرم دفعه اول زنگ زد قضیه رو گفت.
خواهرم اول شرایط منو گفت ک چندسالمه شغلمو اینا. بعد مادرش اسممو پرسید شغلمو حقوقمو.اخرشم گفت عکسشو بفرست ببینمش اما فعلا ب دخترم نمیگم تا آزمون وکالت بده.عکسو ک فرستادیم دفعه بعد زنگ زد خواهرم.مادرش انگار کسی پیشش بود حرف نزد گفت فعلا داریم مسافرت.خواهرم ناراحت شد از لحنش.چند روز دوباره زنگ زدیم اصلا گوشیو جواب نداد.خواهرم ناراحت شد البته گفت گوشی دست همون خواهر کوچیکشه ک باش درس میخونه ولی بازم دلیل نمیشه ک جواب ندن
حالا آزمونشو داده.خواهرم با توجه ب این چیزایی ک گفتم میگع جوابشون منفیه ولی مستقیم نمیگن منم میگم ی بار دیگه زنگ بزنیم جواب قطعی بدن.هر چند سرد شدمو شک دارم