بعد چند روز دو دلی فردا خواهرم میخواد ب مادر ی دختر خانوم خوب و خانواده دار زنگ بزنه،خداکنه قبول کنن حضوری همو ببینیم،خیلی استرس دارم ک چ جوابی میدن.من۳۳سالمه اون۲۶
خواهرم میگه دختره مهربونو گرمه نمیدونم الان یجوریه.دختر ب روز و اجتماعیه ینی یجورایی فرهنگ هامون متفاوته بعد اینمدت اینا رو فهمیدم.نمیدونم حالا موندم چ کنم شک دارم
بله منتظر بودم.اما رفتارشون سرده.دختره هم تو اینستا فالووش کردم.جواب نداده هنوز بعد چند روز.ی نظرسنج ...
انشالله که خیره
آرزو میکنم که ،خدا یکیو نصیبت کنه که اول رفیقت باشه، بعد عشقت! یکی که درکت کنه و بفهمتت، یکی که وقتی بهم ریخته بودی ریشه هاتو به امید گره بزنه و نزاره از هم بپاشی، یکی که دوستت داشته باشه، ۱۰تا اما واقعی! یکی که رفیق لحظه لحظه ی زندگیت باشه، با خنده هات شاد و با گریه هات غمگین، اونیکه وقتی داشته باشیش یعنی ته خوشبختی، اونو برات آرزو میکنم که قسمت قلب مهربونت بشه..!❤️ با کسی باش که قلبت رو قبل از ،بدنت لمس میکنه 🗝🩶درازدحام دنیا ،اگر انسانی را یافتی که تو رو میفهمد ؛ رهایش نکن ! چقدر آنها که ما را نمیفهمند بی شمارند❌ درخواست دوستی آقایون پذیرفته نمیشود ❌
خواهرم اول شرایط منو گفت ک چندسالمه شغلمو اینا. بعد مادرش اسممو پرسید شغلمو حقوقمو.اخرشم گفت عکسشو ب ...
این چه رفتاریه 😐 ...اگه نمیخوان شما رو ، رک بگن
اگرم میخوان ، خب ازتون فرصت بخوان فکرا شونو بکنن
چه خانواده عجیبی 🤧
آرزو میکنم که ،خدا یکیو نصیبت کنه که اول رفیقت باشه، بعد عشقت! یکی که درکت کنه و بفهمتت، یکی که وقتی بهم ریخته بودی ریشه هاتو به امید گره بزنه و نزاره از هم بپاشی، یکی که دوستت داشته باشه، ۱۰تا اما واقعی! یکی که رفیق لحظه لحظه ی زندگیت باشه، با خنده هات شاد و با گریه هات غمگین، اونیکه وقتی داشته باشیش یعنی ته خوشبختی، اونو برات آرزو میکنم که قسمت قلب مهربونت بشه..!❤️ با کسی باش که قلبت رو قبل از ،بدنت لمس میکنه 🗝🩶درازدحام دنیا ،اگر انسانی را یافتی که تو رو میفهمد ؛ رهایش نکن ! چقدر آنها که ما را نمیفهمند بی شمارند❌ درخواست دوستی آقایون پذیرفته نمیشود ❌
نه صحبت ک نکردیم تا حالا.اصلا رابطه ای نداشتیم.خواهر کوچیکش همکلاس بچه خواهرمه.از قبل آشنا هستیم.دور ...
خوب پس شاید اصلاً نشناخته که شمایید ، و اینکه خوب تو فضای مجازی خانوما میترسن از اینکه به آقایون رو بدن خب باید از این لحاظ هم بهشون حق بدید، وقتی که اصلاً با همدیگه هیچ مراودهای ندارید دلیلی نداره که اینطوری فکر کنید که چرا سرد برخورد کرده و اینکه هنوز هیچ اتفاقی نیفتاده اما خیلی زود سرد شدید در صورتی که هنوز حتی اقدامی برای خواستگاری صورت نگرفته زمانی که عکسو نشون دادید و خب امتحانای ایشونم دیگه تموم شد شما طبیعتاً باید دوباره تماس میگرفتید با مادر ایشون صحبت میکردید که اصلاً مطرح شده نشده جواب کاملو میگرفتید دیگه اونا که نباید پیگیر باشن شما باید پیگیر موضوع باشید
زندگی مانند دوربین است ،روی چیزهای مهم تمرکز کنیدلحظات خوب را ثبت کنید ،زشتی ها را از آن کات کنیدو در نهایت اگر چیزی که می خواستید از آب درنیامد …کافیست عکس دیگری بگیرید!
خواهرم میگه دختره مهربونو گرمه نمیدونم الان یجوریه.دختر ب روز و اجتماعیه ینی یجورایی فرهنگ هامون متف ...
خواهرتون اینا رو نمیدونست که الان بهتون گفته؟ خوب اگه فرهنگتون و طرز تفکراتتون به همدیگه نمیخوره پس ولش کنید دیگه جریانو پیگیرش نشید چون واقعا میگم اینکه عقایدتون فرهنگتون شبیه به همدیگه باشه خیلی مهمه
زندگی مانند دوربین است ،روی چیزهای مهم تمرکز کنیدلحظات خوب را ثبت کنید ،زشتی ها را از آن کات کنیدو در نهایت اگر چیزی که می خواستید از آب درنیامد …کافیست عکس دیگری بگیرید!
خواهرم اول شرایط منو گفت ک چندسالمه شغلمو اینا. بعد مادرش اسممو پرسید شغلمو حقوقمو.اخرشم گفت عکسشو ب ...
رفتاراشون یه جوریه بنده هم خوشم نیومد حتماً شماره تماس شما رو گوشی ایشون افتاده ولی خب بازم توجه نکردن حداقل باید احترام میذاشتن حتی اگرم جوابشون منفی بود میگفتن دخترمون قصد ازدواج نداره که شما دیگه متوجه این موضوع بشید اما رفتارشون اصلاً محترمانه نبوده
حالا آزمونشو داده.خواهرم با توجه ب این چیزایی ک گفتم میگع جوابشون منفیه ولی مستقیم نمیگن منم میگم ی ...
رفتارشون با یک خواستگار اصلاً محترمانه نبوده حتی اگر جوابشون منفی میبود نباید این برخوردار میکردند به نظرم خانوادهای هستند که آداب اجتماعیشون خیلی پایینه
خواهرتون اینا رو نمیدونست که الان بهتون گفته؟ خوب اگه فرهنگتون و طرز تفکراتتون به همدیگه نمی ...
چرا میدونست اما خودم اصرار کردم.با خودم گفتم شغلم مرکز استانه خونمو هم میبرم مرکز استان بالاخره خودمم جوان امروزی هستم اگه تنشی هم باشه چندوقت یکبار میریم خونه پدری