2777
2789
عنوان

کسی میدونه جریان این تام شلبی چیه؟

1314 بازدید | 46 پست

کاراکترش چطوری بود تو اون فیلم و داستانش چی بود اصلا؟ 

واقعا چهل کیلویی ؟خیر دیگه نپرسید / در رابطه با زندگی شخصیم دیگه سوالی نپرسید موظف نیستم در  فضای مجازی شفاف سازی ای کنم یا گرهی از ذهن کنجکاو کسی بازکنم اونم وقتی که درمورد زندگی "شخصی" منه پیروز باشید. 

اوووففف کراششششمه ... توماس شلبییی 

ماشالا اقا ..با شخصیت.. جنتلمن ..نمازخون🤣🤣

بالای سر کسی که خوابه "خیار" نخورید 😐                                                                                       

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فیلم قشنگیه موضعشم جالبه ولی خیلی فضای افسرده و سردی داره اگر زیر ۲۲ هستی فک نمیکنم برات جذاب باشه

27سالمه😅قصد ندارم ببینمش میخوام ببینم داستانش چیه اگه میتونی یه خلاصه ازش بگو

واقعا چهل کیلویی ؟خیر دیگه نپرسید / در رابطه با زندگی شخصیم دیگه سوالی نپرسید موظف نیستم در  فضای مجازی شفاف سازی ای کنم یا گرهی از ذهن کنجکاو کسی بازکنم اونم وقتی که درمورد زندگی "شخصی" منه پیروز باشید. 

کراش العالمین میگی😍😍😍

فیلمش به طور عجیبی مربوط به ما هست 

نمیدونم منظورت اونا یه نه اسمش هم نمید نم چی چی ماسه بود 

هیچی تو این فیلم اسمش موعود هست که از سرزمین بیابان ها میاد (حضرت مهدی که از مکه میاد) و قراره دنیارو نجات بده از آدمای صحرا نشین کمک میگیره

مادرش دین متفاوتی با پدرش داشته از سرزمین دور اومده (مثل ملیکا مادر حضرت مهدی) 

بچه ها اگر علاقه به زبان دارید و میخواید حرفه ای یاد بگیرید در ایتا کانال دارم‌ ممنون‌ میشم حمایت کنید. بهم بگید بهتون لینکشو بدم.   سوالات تکراری که دیدم و جواب های مشترک:❣️اول: اعتماد به نفس و عزت نفس داشته باشید‌. ❣️دوم: اونقدری که فکر می‌کنید آدما به شما اهمیت نمیدن و اصلا به شما فکر نمیکنن پس بیخیال. ❣️سوم: وابسته نباشید مخصوصا احساسی‌. ❣️چهارم: چرا اینقدر دهن به دهن آدما میزارید؟؟ بی اهمیت باشید هرچی گفتن بگو اوکی تو درست میگی. ❣️پنجم: نصیحت به از خودم کوچکتر اینکه بیشتر کتاب بخون و تلاش کن و تنبل نباش و رو خودت سرمایه گذاری کن. زبان و کامپیوتر و مهارت های مختلف یاد بگیر. ❣️ششم: ولله پسرا ارزشی ندارن که بهشون وابسته شید و گریه کنید و حرص بخورید. هیچ آدمی از اینکه دوست پسرش ولش کرده نمرده . ❣️هفتم: اگر کسی مسخرت میکنه اصلا حساس نشو و بی اهمیت باش و باهاش بخند یا زل بزن تو چشماش و هیچی نگو اگر ناراحت بشی و جواب بدی اونم خوشش میاد و هی اذیتت میکنه.❣️هشتم: اسم دختر: ترنم، بهار، دُرین، دلارام، تیارا، تارا، نفیسه، ارام. اسم پسر: نریمان، شروین، دانیال، بنیامین، کارن، عماد، نوید. ❣️نهم: آدما همه اسکلت هستن با یه گوشت روش پس فرزندم شل کن.
اوووففف کراششششمه ... توماس شلبییی  ماشالا اقا ..با شخصیت.. جنتلمن ..نمازخون🤣🤣

بش نمیاد نماز بخونه😂😂میشه بگی داستان فیلمش چی بود؟ 

هیچی بابا گنگ بازی در میاره ملت هم خوششون میاد 😂

ولی سریال سرد و کندیه 

Enfj 💗/ حق میگم و حقگو ها رو شناسایی میکنم✌️ #حمایت_از_حقگویان /این کاربر از مشکل وسواس فکری و اضطراب اجتماعی رنج میبره ، ممنون که مراعات میکنید 🙏♥️اگه میخوای بحثی که کم آوردی رو با "روانی" خطاب کردنم بخاطر امضام تموم کنی بدون که خیلی بزدل و ترسویی 😂😂😂
اوووففف کراششششمه ... توماس شلبییی  ماشالا اقا ..با شخصیت.. جنتلمن ..نمازخون🤣🤣

اشاره به امضا

فکر کنین ی آدم تلاش کنه بخوابه ولی بالا سرش و کنارش نشسته باشن و صدای غذاخوردنشون رو بشنوی

تنها دلخوشیم خیلی دوست دارم😍😍🥺🥺
27سالمه😅قصد ندارم ببینمش میخوام ببینم داستانش چیه اگه میتونی یه خلاصه ازش بگو

هیچی چنتا برادرن و یه خواهر و عمه،کارشون قاچاق اسلحه و ایناس خلاصه یکیشون تام شلبیه که دست و‌پا دار این خانوادس

هی با خلاف پیشرفت میکنن و به جاهای بهتر میرسن ولی خانوادشون از هم میپاشه یکی میمیره یکی میره طرف زنش یکی زنشو میکشن و همینطور ...فصل اخرشم ندیدم من چون قبلا نیومده بود و فاصله افتاد بینش

کراش العالمین میگی😍😍😍 فیلمش به طور عجیبی مربوط به ما هست  نمیدونم منظورت اونا یه نه اسمش ه ...

اینا کجای سریال بود 😐😂😂

Enfj 💗/ حق میگم و حقگو ها رو شناسایی میکنم✌️ #حمایت_از_حقگویان /این کاربر از مشکل وسواس فکری و اضطراب اجتماعی رنج میبره ، ممنون که مراعات میکنید 🙏♥️اگه میخوای بحثی که کم آوردی رو با "روانی" خطاب کردنم بخاطر امضام تموم کنی بدون که خیلی بزدل و ترسویی 😂😂😂
بش نمیاد نماز بخونه😂😂میشه بگی داستان فیلمش چی بود؟ 

نه بابا داره مسخره میکنه نماز چیه 😂

یه خانواده ان که چندتا برادر از جنگ برگشتن و حالا برادر دومیه میخواد وارد سیاست بشه خانوادشو بکشه بالا 

کراش العالمین میگی😍😍😍 فیلمش به طور عجیبی مربوط به ما هست  نمیدونم منظورت اونا یه نه اسمش ه ...

این فیلم منظورمه