2777
2789
عنوان

کسی میدونه جریان این تام شلبی چیه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1318 بازدید | 46 پست
کراش بچه سالا

چندسالته شما بزرگسال؟😁

واقعا چهل کیلویی ؟خیر دیگه نپرسید / در رابطه با زندگی شخصیم دیگه سوالی نپرسید موظف نیستم در  فضای مجازی شفاف سازی ای کنم یا گرهی از ذهن کنجکاو کسی بازکنم اونم وقتی که درمورد زندگی "شخصی" منه پیروز باشید. 

من ازونا نیستم که رو چهره کراش بزنم.. رو شخصیت خفن افراد کراش میزنم..‌البته که توماس شلبی چهره ی باح ...

وااای بالاخره یکی عین خودم دیدمممممم 

یه سوال گات رو هم دیدی؟😁

Enfj 💗/ حق میگم و حقگو ها رو شناسایی میکنم✌️ #حمایت_از_حقگویان /این کاربر از مشکل وسواس فکری و اضطراب اجتماعی رنج میبره ، ممنون که مراعات میکنید 🙏♥️اگه میخوای بحثی که کم آوردی رو با "روانی" خطاب کردنم بخاطر امضام تموم کنی بدون که خیلی بزدل و ترسویی 😂😂😂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وااای بالاخره یکی عین خودم دیدمممممم  یه سوال گات رو هم دیدی؟😁

مگه میشه ندیده باشم😍

بالای سر کسی که خوابه "خیار" نخورید 😐                                                                                       
خداروشکر با ۲۸ سال سن بچه سال خطاب شدیم شما چن سالته مادر جان😂😂

شوهر من با 33سال هم اومد تو دسته بچه سالا😂😂😂

واقعا چهل کیلویی ؟خیر دیگه نپرسید / در رابطه با زندگی شخصیم دیگه سوالی نپرسید موظف نیستم در  فضای مجازی شفاف سازی ای کنم یا گرهی از ذهن کنجکاو کسی بازکنم اونم وقتی که درمورد زندگی "شخصی" منه پیروز باشید. 

خدمتکار:آقا شما گفتید فقط موقع تاریکی هوا سیگار میکشید

شلبی:الانم خیلی تاریکه 

من عاشق این تیکه اشم

کسی جز استارتر منو ریپلای نکنه ....اگه دلتون بحث میخواد یه تاپیک جدا بزنید تگم کنید میام اونجا حسابی از خجالتتون درمیام...گاهی جواب مزخرفات بعضیارو نمیدم ...من همون آدمیم که نه تحصیلات نه معدل الفم تاثیری روی حرف زدنم نذاشته حرفمو رک میزنم حق میزنم میخواد خوشت بیاد میخواد بدت بیاد پشت این کاربری یه آدم بی آزار نشسته که اگه خیلی اذیتش کنید بیفته سر لج باید سفره صلوات پهن کنید تا کوتاه بیاد....اگه ارجاعت دادم به امضام یعنی  نه تنها حوصله یاوه گویاتو ندارم بلکه به هیچ جای مبارکمم حسابت نمی کنم ....سعی کن زیاد به پر و بال من نپیچی من اعصاب ندارم یهو میزنم کتلتت میکنم به خود میای میبینی کتلت شدی ...حسن ختام اینکه تضمین میکنم من بی حوصله ترین ادمی هستم که توی عمرتون دیدید...
زیاد دیدم خب استثنائم هس همیشه مث شما.

شوهرم خیلی علاقه منده به شخصیت این بازیگر تو این فیلم

من اصلا ندیدمش

ببین من گفتم نمیدونم کدوم فیلم میگه  شما فیلم تله ماس را ببینی میبینی همینه😁  قسمت یکش ...

اره متوجه شدم داری تله ماس رو میگی 😂

ولی این خب تو تیترش نوشت تامی شلبی . فکر کنم با تام هالند اشتباه گرفتی 

Enfj 💗/ حق میگم و حقگو ها رو شناسایی میکنم✌️ #حمایت_از_حقگویان /این کاربر از مشکل وسواس فکری و اضطراب اجتماعی رنج میبره ، ممنون که مراعات میکنید 🙏♥️اگه میخوای بحثی که کم آوردی رو با "روانی" خطاب کردنم بخاطر امضام تموم کنی بدون که خیلی بزدل و ترسویی 😂😂😂
شوهرم خیلی علاقه منده به شخصیت این بازیگر تو این فیلم من اصلا ندیدمش

ببخشید عزیزم ایرادی نداره من درمورد امضات چند تا سوال بپرسم ؟

ببخشید عزیزم ایرادی نداره من درمورد امضات چند تا سوال بپرسم ؟

بپرس عزیزم❤️

مگه میشه ندیده باشم😍

پس احتمال میدم توهم مثل من رو تیریون لنسیتر کراش زده باشی ...😂

پس احتمال میدم توهم مثل من رو تیریون لنسیتر کراش زده باشی ...😂

آفرین .. خیلی ازش خوشم میومد ..مرتیکه باهوش

بالای سر کسی که خوابه "خیار" نخورید 😐                                                                                       
بپرس عزیزم❤️

من قدم ۱۷۸ اما وزنم ۵۲ 

خیلی از این کمتر هم بود ولی کلی غذا خودم تا بیشترش کردم

اما متاسفانه متوجه شدم دارم کم کم شکم در میارم 

یعنی اون افزایش وزن بجای اینکه بابت توپر شدنم باشه بابت این شکمیه که کم کم دارم در میارم 🤦

میخواستم بپرسم شما همچین مشکلی نداشتی؟ ورزش خاصی انجام میدادی؟

من قدم ۱۷۸ اما وزنم ۵۲  خیلی از این کمتر هم بود ولی کلی غذا خودم تا بیشترش کردم اما متاسفانه ...

اینکه با افزایش وزن شکمت چقدر بزرگ بشه کاملا به ژنتیکت بستگی داره،بعضیا چاق میشن و فقط ران و بازو هاشون حجم میگیره و بعضیا شکم میارن یا غبغب میگیرن.... 

52 درحدی نیست که شکم بیاری احتمالا ژنتیکاً اینطوری هستی پیشنهادم اینه حلقه بزنی و دراز نشست انجام بدی درحدی که عرق کنی! هر روز برنامت همین باشه.اگر همزمان با وزن گیری باشگاه بری که بهتر. 

منم یه لایه چربی بگی نگی اومد روی شکمم ولی به اونصورت شکم نیاوردم