2777
2789
عنوان

جاریم

| مشاهده متن کامل بحث + 455 بازدید | 35 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ناراحت نکن خودتو شاید آمادگی نداشته صحبت کنه ، حالش خوب نبوده .. همیشه قضیه اون جوری که ما فکر می‌کن ...

دقیقا منم جاریم یهو بی محلی میکنه بهم منم ناراحت میشم تازه متوجه شدم ربطی به من نداره خودش مشکل داره 

من استوری واتساپش رو دیدم وگرنه حفظ که نیستم  

خب الان شد تجربه هر کی هر استوزی گذاشت نه نگاه کن نه ریپلای کن نه زنگ بزن

این بار از گانگستر محل شماره گرفتم اکانت ساختم تعلیقم کنین با بنز از روتون رد میشه 😐

عزیزم بغض نداره شما خواستی کار نیکی در حقش انجام بدی حالش رو بپرسی بهش سالگرد ازدواج تبریک بگی حالا اگه واقعا خواب نبوده و به بچه یاد داده دروغ بگه دیگه خودش نخواسته هم انرژی خوب و تبریک گفتن رو از شما بگیره هم به بچش دروغ گفتن رو یاد بده خلایق هرچه لایق. ولی اگه واقعا خواب بوده چی؟ اینجوری داری هم بهش ظن بد میکنی که گناهه هم خودت انرژی و حال خوب خودت رو برای یه ظن اشتباه ازبین میبری

«وقتی دیگران را قضاوت میکنی؛ آنها را نه، خودت را تعریف میکنی» وین دایر
خب الان شد تجربه هر کی هر استوزی گذاشت نه نگاه کن نه ریپلای کن نه زنگ بزن

فقط این اینجوری کرد وگرنه همیشه همه بهم میگن که خیلی خوشحال شدن و انرژی خوب گرفتن از تماسم بابت تبریک ها.

دقیقا منم جاریم یهو بی محلی میکنه بهم منم ناراحت میشم تازه متوجه شدم ربطی به من نداره خودش مشکل داره ...

آره عزیزم نباید آدم فکر خودشو مشغول کنه ، طرف شاید به خاطر یه مسئله ی دیگه ناراحته ما فکر می‌کنیم به خاطر ماست..

فقط این اینجوری کرد وگرنه همیشه همه بهم میگن که خیلی خوشحال شدن و انرژی خوب گرفتن از تماسم بابت تبری ...

بیخیال خوب کردن بقیه شو وگرنه اینجوری ازت انرژی میگیرن خودت رو بذار اولویت

این بار از گانگستر محل شماره گرفتم اکانت ساختم تعلیقم کنین با بنز از روتون رد میشه 😐