2777
2789
عنوان

جاریم

| مشاهده متن کامل بحث + 455 بازدید | 35 پست
عزیزم بغض نداره شما خواستی کار نیکی در حقش انجام بدی حالش رو بپرسی بهش سالگرد ازدواج تبریک بگی حالا ...

ظن نیست عزیزم صداش رو می‌شنیدم داشت میگفت دم گوش بچش تو پرانتز نوشتم که اطمینان دارم چون شنیدم از روی حدس و گمان که نمیگم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آره عزیزم نباید آدم فکر خودشو مشغول کنه ، طرف شاید به خاطر یه مسئله ی دیگه ناراحته ما فکر می‌کنیم به ...

اره مخصوصا ماها که یه ساختمونیم مثلا سرد برخورد میکرد منم ناراحت اونم ماهها سرد بود منم ماهها ناراحت الان بعد چند سال فهمیدم ابن خودش ناراحته ربطی به من نداره یهو باهام خوب میشه

ظن نیست عزیزم صداش رو می‌شنیدم داشت میگفت دم گوش بچش تو پرانتز نوشتم که اطمینان دارم چون شنیدم از رو ...

در این صورت احساس بدی که گرفتی رو دایورت کن به در و دیوار و سه بار با صدای بلند برای خودت تکرار کن خلایق هر چه لایق تا دیگه برای کسی که ارزش دریافت انرژی مثبت تو رو نداره وقت و انرژی هم نزاری.

«وقتی دیگران را قضاوت میکنی؛ آنها را نه، خودت را تعریف میکنی» وین دایر
اره مخصوصا ماها که یه ساختمونیم مثلا سرد برخورد میکرد منم ناراحت اونم ماهها سرد بود منم ماهها ناراحت ...

به اینجور آدما مودی میگن دیگه یه وقتایی باهات خوبو صمیمیَن یه وقتایی سرد و خشک .. دست خودشونم نیست کلا مدلشون این طوریه باید سعی کنی راهه خودتو بری . ازش ناراحت نباش بنده خدا دست خودش نیست