2777
2789

؟ دکتر خسرو مقتدر ؟

کسی هست که خودش یا اطرافیانش

بینیش رو پیش این دکتر عمل کرده باشه ؟

اگر هست بگید راضی هستید ؟ چند وقته عمل کردید ؟

فعلا دکتر دیگه ای رو بهم معرفی نکنید 😂 دو به شک میشم

کجایی هستین

امضام خونده بشه🤌برای حاجت رواییتون عزیزان دلم خودم یه حاجت خیلی سختی داشتم به لطف خدا امام حسین و شهید نوید صفری حاجت روا شدم اینطوریه ک زیارت عاشورا رو به مدت40روز میخونی تقدیم میکنی به روح پاک شهید نوید صفری ک امام حسین رو واسطه ی حاجتتون قرار بدن و ایشون قسم خوردن ک یا حاجتتون رو میدن یا توی اون دنیا هواتونو دارن🙂اگه امضامو خوندی حتما بهم بگو و برای سلامتی و خوشبختی منم دعا کن اسمم بگین کاترین 🙂❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تهران

تهران دکترای خفنی داره یه پیج تو اینس داشتم کارش عالی بود

امضام خونده بشه🤌برای حاجت رواییتون عزیزان دلم خودم یه حاجت خیلی سختی داشتم به لطف خدا امام حسین و شهید نوید صفری حاجت روا شدم اینطوریه ک زیارت عاشورا رو به مدت40روز میخونی تقدیم میکنی به روح پاک شهید نوید صفری ک امام حسین رو واسطه ی حاجتتون قرار بدن و ایشون قسم خوردن ک یا حاجتتون رو میدن یا توی اون دنیا هواتونو دارن🙂اگه امضامو خوندی حتما بهم بگو و برای سلامتی و خوشبختی منم دعا کن اسمم بگین کاترین 🙂❤
تهران دکترای خفنی داره یه پیج تو اینس داشتم کارش عالی بود

آره همینطوره

انقدر زیادن که آدم گیج میشه

من تعریف این دکتر و شنیده بودم

عکس بینی مراجعه کننده‌هاشونم تو پیجشون دیدم خوشم اومد

آره همینطوره انقدر زیادن که آدم گیج میشه من تعریف این دکتر و شنیده بودم عکس بینی مراجعه کننده‌هاش ...

حقم دارین منم قصد دارم سال دیگ بینیمو عمل کنم ولی بیشتر اصلاح تیغه ی بینی برای انحراف 

اخه بینیم نوک گرده ولی ب صورتم میاد دلم نمیخواد عملی باشه از رینو پلاسی خبر دارین؟ 

حقم دارین منم قصد دارم سال دیگ بینیمو عمل کنم ولی بیشتر اصلاح تیغه ی بینی برای انحراف  اخه بین ...

برعکس شما من بینیم یکم قوز داره

از رو به رو مشکلی ندارما ولی نیمرخم و دوست ندارم ...

هیچوقت نتونستم تفاوت بین این رینوپلاستی و جراحی رو بفهمم

😑😂

برعکس شما من بینیم یکم قوز داره از رو به رو مشکلی ندارما ولی نیمرخم و دوست ندارم ... هیچوقت نتونست ...

رینو پلاسی دیگ ب پره های بینی دست نمیزنه فک کنم

کاش من جلو مشکلی نداشت نیم رخ رو فیلر میزدم تو هم عمل نکن اگ میشه با فیلر رفعش کرد 

میتونی عکس بینیت از نیم رخ و تمام زخ بذاری

رینو پلاسی دیگ ب پره های بینی دست نمیزنه فک کنم کاش من جلو مشکلی نداشت نیم رخ رو فیلر میزدم تو هم ع ...

نه آخه من کلا دوست دارم نوک بینیم یکم سر بالایی باشه و

قوس دار بشه 😅 احتمالا فانتزی عمل میکنم

فیلر خیلی درد داره دخترررر

یهو عمل میکنی تموم میشه میره راحت میشی

نه آخه من کلا دوست دارم نوک بینیم یکم سر بالایی باشه و قوس دار بشه 😅 احتمالا فانتزی عمل میکنم فیل ...

طبیعیییییییی بهترینه از نظر من 🥺🙁ولی بازم سللیقه اس امیدوارم قشنگتر از چیزی ک هستی بشی

طبیعیییییییی بهترینه از نظر من 🥺🙁ولی بازم سللیقه اس امیدوارم قشنگتر از چیزی ک هستی بشی

اتفاقا خانوادمم همین نظر و دارن

میگن حداقل نیمه فانتزی عمل کن ☹😂

حالا تا ببینیم چی پیش میاد ...

دوست داشتی برو توی پیج دکتر مقتدر کاراشو ببین .

و در آخر خیلی ممنوووونم بابت آرزوی قشنگت مهربون 💐💕

همچنین عزیزمممم

اتفاقا خانوادمم همین نظر و دارن میگن حداقل نیمه فانتزی عمل کن ☹😂 حالا تا ببینیم چی پیش میاد ... ...

طبیعی هیچ وقت از مد نمیوفته تو یه روز قراره پیر بشی باید ب صورت اون موقع تو هم بیادا😂😍اینده نگر باش عزیزم 

مرسی گل نازم 💜💜

طبیعی هیچ وقت از مد نمیوفته تو یه روز قراره پیر بشی باید ب صورت اون موقع تو هم بیادا😂😍اینده نگر با ...

اینم حرفیه 😑😂

فکر کن یه مادر بزرگ بشم با دماغ نوک تیز سر بالا 😂😂😂

باعث خنده و سرگرمی فرزندان و نوه ها میشم چه اشکال داره ؟ 😂