2777
2789
خدا همه عاشقا رو که بنا بر هر دلیلی دست سرنوشت جداشون کرده بهم برسونه

انشاالله انشاالله🙏🙏🙏

با قلب های پاکتون یه صلوات مهمونم کنید تا علیرضام برگرده و ازدواج کنیم و خوشبخت باشیم🙏❤️اگه فرستادی بگو تا منم برات بفرستم🫂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

انشاالله عزیزم  برات دعا میکنم

ممنونم عزیز🙏❤️

با قلب های پاکتون یه صلوات مهمونم کنید تا علیرضام برگرده و ازدواج کنیم و خوشبخت باشیم🙏❤️اگه فرستادی بگو تا منم برات بفرستم🫂
بیخیال شو بیخیال هروقت بتونی رهاش کنی بدستش میاری 

😢😢😢😢

دیشب باخودم همین قرارو گذاشتم

اما نتونستم

یه حمله عصبی بهم دست داد مردم و زنده شدم

مممنونم مهربون به خدا همه سختی رو تحمل کردم با اینکه سنم کمه اما طاقت ندارم که عشقم نباشه یا از دست ...

این حرفو نزن هرچی بیشتر بگی طاقت ندارم دنیا بدتر تا می کنه باهات 

ان شاالله که حالشون خوب بشه و همیشه کنار هم باشید ولی یادبگیر به خودت و خدا فقط تکیه کنی 

😢😢😢😢 دیشب باخودم همین قرارو گذاشتم اما نتونستم یه حمله عصبی بهم دست داد مردم و زنده شدم

میتونی عزیزم وحشتناک سخته ولی شدنیه نباید وا بدی 

یاد هر خاطره و لبخندش یه دفعه ادمو از پا میندازه اشکال نداره گریه کن غصه بخور اما بعدش بگو خدا بهترین اتفاقو برام رغم میزنه و من باید تحمل کنم