2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

منم چندماه پیشا خیلی استرس داشتم بهترین دکترا هم رفتم انقد یه چیز معمولی و طبیعی شده مثل سرماخوردگی ...

عزیزم شما وقتی هنوز روی بدنتون نزده چجوری فهمیدید ویروس دارید؟

شما چن وقتی یک بار آزمایش میدید؟

آزمایش یک بار کافیه برا اینکه مطمعن بشی داری یا ن بعدش هم هر سال پاپ اسمیر ک ببینم دهانه رحم تغییر نداشته باشه 

اگر آزمایش دادی و مثبت بود آزمایشی ک نوع تایپ هم مشخص کنه بده

ب نت نیست ک دکتر زنان بت گفت زیگیله؟متاهلی شما؟

اره متاهلم نه دکتر برای زگیل نرفتم هنوز ولی رو بدن شوهرم دیدم ضایع گوشتی داشت اولا توجه نمیکردم میگفتم شاید جیز مهمی نیس ولی الان که برای خودم شده توجه کردم دیدم اونم از این گوشتیای ریز داره ولی متاسفانه همراهی نمیکنه برای درمان. حتی بهشم گفتم اینجوری شده اصلا توجه نکرد

این تقویتیا دکتر زنان بهت داده؟

فقط شیو نکن با تیغ وژیلت که زیاد میشه برای از بین بردنشونم میتونی از محلول های مخصوص مثل پدوفیلین یا تری کلر استیک اسید استفاده کنی البته قبلش باید دکتر ببینه معاینه کنه بعد برات بنویسه چون محلول ها دست سازه ودرصدش رو دکتر مشخص میکنه

فقط شیو نکن با تیغ وژیلت که زیاد میشه برای از بین بردنشونم میتونی از محلول های مخصوص مثل پدوفیلین یا ...

خیلی جای حساس نازکیه. دقیقا محل ورودی واژن .یه قطره زگیل از عطاری گیاهی خریدم زدم خیلی سوخت اصلا زخم شد خون اومد فورا دوتا زگیل شد ۳ تا

اره متاهلم نه دکتر برای زگیل نرفتم هنوز ولی رو بدن شوهرم دیدم ضایع گوشتی داشت اولا توجه نمیکردم میگف ...

ببین اگ خدایی نکرده بری الان ازش شکایت کنی ۲۴ساعته طلاق میتونی بگیری ازش حتی ولی در کل میگم این چیز خطرناکی و سرسری نگیر استرس ب خودت نده ولی بیخیالش هم نباش چون این بعد سال ها خودش رو نشون میده

اگر همسرت درمان نمیکنه ب هیچچچچج وجه باهاش رابطه نداشته بتش چون تو هیچوقت اینجور درمان نمیشی بعد از هر بار رابطه باهاش دوباره میگیری و دوباره ویروس تو بدنت قوی تر میشه انقدر قوی میشه ک خدایی نکرده تبدیل ب سرطان بشه

اگر همسر همراهی کرد هردو سوزوندین و هردو همزمان دارو مصرف کردین احتمال زیاد بعد ۲سال همزمان از بدن هر دو دفع میشه اما اگر رعایت نکرد برای تو خیلی خطرناکه برای اقایون هیچ خطری نداره ولی متاسفانه برا خانوما تبدیل ب سرطان میشه