2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

تقریبا یک سال بود ک برای بیکینی میرفتم و اتفاقی پاپ انجام دادم و مشکوک بود و دوباره ازمایش دادم و مث ...

چ مدته ازمایشتون مثبت شده؟و اینکه چ اقدامی انجام دادین براش؟از چه نوعی بود؟نگرانش نیستین؟

چ مدته ازمایشتون مثبت شده؟و اینکه چ اقدامی انجام دادین براش؟از چه نوعی بود؟نگرانش نیستین؟

برج ۱۲,پارسال مثبت شد ، من زائده نداشتم، فقط قرص برا سیستم ایمنی مصرف میکردم و ی دوز امپول زدم ک متاسفانه باردار شدم

من کل بدنم زگیل داشت ناحیه تناسلی ، زیر بغل ، کف پام ، گردنم و... که هر روشی رو که میشد امتحان کردم ولی هیچ فایده ای نداشت دیگه واقعا دیوانه شده بودم کلی هم هزینه کرده بودم که از طریق یکی از دوستانم با یه دکتر طب سنتی آشنا شدم که در عرض چند ماه با یکسری دارو گیاهی درمان شدم و خداروشکر الان دیگه دو ساله هیچ زگیلی تو بدنم ندارم شماره این دکترم براتون میگذارم برای مراجعه به ایشون

09367461816

من و همسرم نوع پرخطر ۳۹ hpv رو گرفته بودیم که رفتیم پیش یه دکتر طب سنتی درمان شدیم اون روزا هیچ وقت یادم نمیره هر دومون از استرس داشتیم می مردیم ولی دکتر کاظمی با کار خوبش هم درمانمون کرد هم بهمون ارامش میداد شماره دکتر رو براتون میگذارم برای درمان برید پیشش البته ویزیت آنلاینم داره

09367461816

طب سنتی افلاطون درمان زگیل ناحیه تناسلی و زگیل پوستی در نواحی مختلف بدن با داروی گیاهی 09179170344 

طب سنتی افلاطون 09179170344 درمان بیماریها با داروی گیاهی با سی سال تجربه ارسال به ایران ،ترکیه و کشورهای عربی 

من و همسرم زگیل تناسلی داشتیم همسرم روی زبانش هم زگیل زده بود سه مدل پر خطر داشتیم و چهار مدل کم خطر که خیلی وقت هم بود هر کاری میکردیم جواب نمی گرفتیم یه دکتر طب سنتی بود که حدود یک سال تحت درمانش بودیم و کامل درمان شدیم پیج اینستاگرام ایشون هم omr-afza بود

من واقعاً از زگیل‌هام خسته شده بودم، مخصوصاً اونایی که رو دستم و کف پام بودن. خیلی چیزا امتحان کرده بودم، ولی یا خیلی دردناک بودن یا اثری نداشتن.

تا اینکه با این محلول گیاهی آشنا شدم... باورتون نمی‌شه، فقط با چند قطره، بدون درد و بدون اینکه اثری بمونه، زگیل‌ها یکی‌یکی خشک شدن و افتادن.

تو کمتر از یه هفته نتیجه‌شو دیدم!

واقعاً خوشحالم که دیگه از شر زگیل‌ها خلاص شدم. پیشنهاد می‌کنم حتماً امتحانش کنید، خیلی مطمئنه!

برای سفارش به این شماره پیام بدین

09367461816