2777
2789
بچه ها خواهر من از شر این بیماری خلاص شد چیزایی که گفتم رعایت کنید نترسید هیچی نیست ولی خدا نصیب هیچ ...

من سین یک عستم و دوز اول واکسن رو زدم 

و ابان باردارم نمیتونم پاور فیت بخورم خیلی نگرانم

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

از لیزر

منم از لیزر گرفتم 

الانم ک باردار شدم همه موها برگشته 

البته قبل بارداری هم همین بود فقط حین جلسات عالی یود 

هم کلی وقت گذاشتم هم کلی هزینه کردم هم مریض شدم 

خیلی ناراحتم 

لعنا ب لیزر

دکتر ب من گفت فقط از رابط جنسی ولی بازم من قضاوت نمیکنم عزیزم 

برعکس چندتا دکتر ب من گفتم جدیدا دارن تحقیق میکنن ک روی سطوح تا سه الی چهار ساعت زندس 

یعنی هنوز خودشون رو هم نمیدونن از کجا واگیر داره و...

من نه خودم ن همسرم رابطه غیر متعارف نداشتیم ولی من نبتلا شدم دقیقا بعد از لیزر چون تو مرحله اولیه هستم و زائده ندارم

اسی میشه از شکلش بگی ؟ یه دونه ای که رنگ پوسته و برجسته س یا سفیده؟درد داره؟

دونه ی من روز اول درد داشت ولی الان درد نداره و احساس میکنم کوچک تر شده ولی خیلی طول کشید هنوز برآمدگی ش رو داره خیلی نگرانم 

بچه ها در مورد این زگیلا یچیزی منو خیلی مشغول کزده اینکه از لیزر و استخر ایناس یا واقعا ادم از شوهرش ...

جدیدا میگن از چیزای دیگ انتقال داده میشه ، دکترم بهم گف هنوز دقیقش مشخص نیس ، ولی من مطمعنم مال من از رابطه نیس

ببین این ویروس درمان قطعی نداره اما اگ رعایت کنی ممکنه از بدنت دفع بشه با قوی کردن سیستم ایمنی بدنت ...

از چی به وجود میاد این زیگیل من عفونت دارم ممکنه بشه زیگیل

نه

سلام ببخشید یرسوال داشتم 

منم اچ پی وی دارم و هیچ زائده ایی ندارم  و ی دوز واکسن زدم و باردار شدم و کاملا ناخواسته بود...

زایمانتون با این بیماری چطوری بود مشکلی نداشتین؟ برا جنین چی؟ و اینکه حتما باید سزارین بشم؟ بعد از زایمان بیماریتون بیشتر نشد؟ در حین بارداری برای درمان چ کار کردین؟

ممنون میشم راهنماییم کنین 

سلام ببخشید یرسوال داشتم منم اچ پی وی دارم و هیچ زائده ایی ندارم و ی دوز واکسن زدم و باردار شدم و ک ...

منم زائده ندارم

نه مشکلی نداشت چیزی نشده

خودم سزارین اختیاری انتخاب کردم 

نه بیشتر نشد ،اقدامی هم انجام نمیشه داد در بارداری

💙💙💙