2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم اگر هنوز دنبال دکتر زنان مامایی هستی برای زگیل تناسلی یا هر مشکل زنانگی دیگه ای داری ،خانم دکتری که من رفتم رو بروجاش.  خودم و اطرافیانم جواب گرفتیم. صبور و خوش اخلاق ،کارش هم حرف نداره.اینم شماره منشی  09150766952

من زگیل تناسلی داشتم هر دکتری که میشد رفتم لیزر و کرایو کردم و کلی دارو خوردم دوباره عود می‌کرد آخر رفتم یه دکتر درمانم کرد واقعا کارش درسته شمارشو براتون می‌گذارم حتما برید پیشش

۰۹۳۶۷۴۶۱۸۱۶

تاحالا اقدامی هم کردید برای درمان؟ منم خیلی استرس دارم تمام روز شبم شده استرس ولی اقدامی برای درمان ...

سلام خانومای عزیز 

میخوام بهتون بگم که چیشد که خواهر من از این بیماری نجات پیدا کرد 

اول از همه خیلیی صبور باشین و آرامش خودتونو حفش کنید . 

کپسولایی به اسم پاور فیت رو باید مصرف کنید . روزانه دو عدد ، بعد از صبحانه و ناهار (حدود شیش ماه باید مصرف شه . متاسفانه اخرین باری که متوجه شدیم هیچ کدوم از داروخونه ها موجود نداشتن ولی خواهر من برای پنج ماه مداوم استفاده کرد)

اگر این کپسول نبود ، به تکنسین دارو بگید که شربت برای تقویت سیستم ایمنی بهتون بده . مثل شربت ایمیونس 

دوم از همه آخر شب ها سیر خام رو له کنید و بخورید( میتونید با آب یا عسل بخورید ) معجزهههه میکنه . هم واسه عفونت هم تقویت سیستم ایمنی چونکه تعداد گلبول های سفید بدنتون رو بالا میبره . 

بعد از همه اینا میوه و سبزیجات زیاد مصرف کنید مخصوصا ویتامین های A ,K ,C  . تقریبا هفته ای سه بار ناشتا آب هویج بخورید . اسفناج بخورید . سیب و پرتقال و گوجه فرنگی و گوجه سبز . توت فرنگی .

توی قدم بعدی باید خوابتون تنظیم شه . خواب خیلیی مهمه اصلااا اصلا اینو شوخی نگیرید . حداقل هشت ساعت خواب مفید داشته باشید و استرس رو از خودتون دور کنید

برای مدت شیش تا هفت ماه این کارارو انجام بدید و اروم باشید و پیاده روی و طبیعت گردی برید که از لحاظ روحی امادگی مقابله با این ویروس داشته باشید 

و در آخررر ..

بعد از این شیش هفت ماه ، سالیسیلیک اسید کامپاند بگیرید . ( همه دارو خانه ها دارن ، مخصوص زگیل و میخچه هست قیمتشم کمه ) و هر شب به پنبه اغشته کنید و روی زگیل بمالید ، حواستون باشه به پوست اطراف واژن نخوره . و صبح ها زگیل رو بشورید . 

شاید باورتون نشه ولی بعد سه هفته زگیل خشک میشه و میفته . ( ولی خواهشا اول شیش ماه اون نکاتی که گفتم رعایت کنید بعد سالیسیلیک اسید بزنید که مثل خواهرم از شر این ویروس خلاص شید )

لباس زیرتون هم یه شب درمیون عوض کنید و بشورید بزارید جلوی افتاب

من زگیل تناسلی داشتم که دو سال بود هر جا که میرفتم درمان نمی‌شدم ، کرایو کردم لیزر رفتم ، پاورفیت خوردم ولی دوباره عود میکرد و کلی هزینه کرده بودم و کلا از زندگی نا امید شده بودم . آخر یکی از دوستام یه دکتری رو بهم معرفی کرد که رفتم پیشش و بعد از چند دوره کلا درمان شدم ، ایشون خیلی با سواد و فوق العاده مهربون هستن توصیه میکنم از همون اولش برای درمان به ایشون مراجعه کنید

شمارشو براتون می‌گذارم

09367461816

تست پاپ اسمیرم مشکوک بود برام کولپوسکوپی انجام داد 

مشخص شد سین یک هستم هیچچچچ علائمی نداشتم اصلا نمیدونستم دارم اتفاقی برای چکاپ پاپ انجام دادم ....

بعد قرص پاور فیت داد و گف سیستم ایمنی بدنت رو بالا ببر ب احتمال زیاد دفع میشه  و شش ماه دیگ پاپ لسمیر بده

ی دوز واکسن زدم ک متاسفانه متوجه شدم باردار 

و موقع بارداری واکسن زده بودم و نمیدونستم ...

الانم بشدت نگرانم با اینکه دکترا گفتن ایرادی نداره و لی میگن بهتر بود درمان شی 

توکلم ب خداس هم برا درمان خودم هم برا سلامتی بچم