سلام خانومای عزیز
میخوام بهتون بگم که چیشد که خواهر من از این بیماری نجات پیدا کرد
اول از همه خیلیی صبور باشین و آرامش خودتونو حفش کنید .
کپسولایی به اسم پاور فیت رو باید مصرف کنید . روزانه دو عدد ، بعد از صبحانه و ناهار (حدود شیش ماه باید مصرف شه . متاسفانه اخرین باری که متوجه شدیم هیچ کدوم از داروخونه ها موجود نداشتن ولی خواهر من برای پنج ماه مداوم استفاده کرد)
اگر این کپسول نبود ، به تکنسین دارو بگید که شربت برای تقویت سیستم ایمنی بهتون بده . مثل شربت ایمیونس
دوم از همه آخر شب ها سیر خام رو له کنید و بخورید( میتونید با آب یا عسل بخورید ) معجزهههه میکنه . هم واسه عفونت هم تقویت سیستم ایمنی چونکه تعداد گلبول های سفید بدنتون رو بالا میبره .
بعد از همه اینا میوه و سبزیجات زیاد مصرف کنید مخصوصا ویتامین های A ,K ,C . تقریبا هفته ای سه بار ناشتا آب هویج بخورید . اسفناج بخورید . سیب و پرتقال و گوجه فرنگی و گوجه سبز . توت فرنگی .
توی قدم بعدی باید خوابتون تنظیم شه . خواب خیلیی مهمه اصلااا اصلا اینو شوخی نگیرید . حداقل هشت ساعت خواب مفید داشته باشید و استرس رو از خودتون دور کنید
برای مدت شیش تا هفت ماه این کارارو انجام بدید و اروم باشید و پیاده روی و طبیعت گردی برید که از لحاظ روحی امادگی مقابله با این ویروس داشته باشید
و در آخررر ..
بعد از این شیش هفت ماه ، سالیسیلیک اسید کامپاند بگیرید . ( همه دارو خانه ها دارن ، مخصوص زگیل و میخچه هست قیمتشم کمه ) و هر شب به پنبه اغشته کنید و روی زگیل بمالید ، حواستون باشه به پوست اطراف واژن نخوره . و صبح ها زگیل رو بشورید .
شاید باورتون نشه ولی بعد سه هفته زگیل خشک میشه و میفته . ( ولی خواهشا اول شیش ماه اون نکاتی که گفتم رعایت کنید بعد سالیسیلیک اسید بزنید که مثل خواهرم از شر این ویروس خلاص شید )
لباس زیرتون هم یه شب درمیون عوض کنید و بشورید بزارید جلوی افتاب