2777
2789
خیلی جای حساس نازکیه. دقیقا محل ورودی واژن .یه قطره زگیل از عطاری گیاهی خریدم زدم خیلی سوخت اصلا زخم ...

اونایی که عطاری میده نیست فرق داره من خودم روزانه دارم بیست تا حداقل ازشون درست میکنم وزدنشون روش خاص خودشو داره ویرایش بعضی ها خود دکتر میزنه ومصرفش هفته ای یکباره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین اگ خدایی نکرده بری الان ازش شکایت کنی ۲۴ساعته طلاق میتونی بگیری ازش حتی ولی در کل میگم این چیز ...

نمیدونم قبلاهم داشته یانه چون من نمیدونستم و اطلاعی از اینجور ویروسا نداشتم هیجوقت توجه نکرده بودم و یادم نمیاد داشتع یانه ولی الان ک برای خودم اینجور شده توجه کردم دیدم اره داره اینجور گوشت ماننده میترسیدم بهش بلاخره با کلی استرس بهش گفتم اینجور دونه های گوشتی زدم اصلا توجهی نکرد😢دیگه دلم نمیخاد باهاش رابطه داشته باشم

نمیدونم قبلاهم داشته یانه چون من نمیدونستم و اطلاعی از اینجور ویروسا نداشتم هیجوقت توجه نکرده بودم و ...

عزیزم چیزیه ک شده ولی درموردش تحقیق کن و تا زمانی ک راضی نشده درمان کنه رابطه نداشته باش چون ب جونت ضرر میزنی

با کسی رابطه داشتی؟اگر ن اینو گفت بگو بریم پزشک قانونی مشخص میکنه کی اول داشته من از خودم مطمعن هستم

ن بابا میگم که رو بدن خودشم بود من قبلا اصلا اطلاعی نداشتم درمورد اینا تا بعد ک خودم زدم توجه کردم ک داشته

بچه ها در مورد این زگیلا یچیزی منو خیلی مشغول کزده اینکه از لیزر و استخر ایناس یا واقعا ادم از شوهرش ...

من یاد درموردش خوندمو پرسیدم میگن ۹۰ درصد از رابطه جنسی منتقل میشه

عزیزم چیزیه ک شده ولی درموردش تحقیق کن و تا زمانی ک راضی نشده درمان کنه رابطه نداشته باش چون ب جونت ...

شما اطلاع داری که از لیزر و استخره یا شوهر؟؟ تحقیق کردی؟ اخه اطلاعاتت خوبه در این مورد