2777
2789
اها ممنون .بعد ببخشید قرص تقویتی چی میخوری؟ و اینکه رابطه داری مشکلی داره؟

پاورفیت میخورم من قبلا رفتم دکتر گفت بسوزون چیزی دیگه نگفت متاسفانه و درمان نکردم الان هم من هم همسرم تو بدنمون زیاد شده و قوی شده خیلیم استرس دارم دنبال درمانیم هنوز شروع نکردیم دعاکن ک از بدنم دفع بشه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من خیلی استرس دارم چرا از بدن من دفع نشد پس؟تازه جدیدا تو دهنم زده🥺

قرص های تقویتی میخوری؟ تغذی ات چطوره ؟ وضعیت استرست؟ 

زگیل هاتو کرایو کن و بعد تقویتی های مخصوص رو شروع کن تا ویروسشم دفع شه ب امید خدا

💙💙💙
منم چندماه پیشا خیلی استرس داشتم بهترین دکترا هم رفتم انقد یه چیز معمولی و طبیعی شده مثل سرماخوردگی ...

مرسی عزیزم واقعا با حرفت یکم آروم شدم الان ۳.۴ ماهه ۳ تا ضایع گوشتی خیلی ریز بیرون واژنم دیدم از استرس میمیرم اونقد استرس کشیدم.فقط چجوری خودمو تقویت کنم ینی؟.

قرص های تقویتی میخوری؟ تغذی ات چطوره ؟ وضعیت استرست؟  زگیل هاتو کرایو کن و بعد تقویتی های مخصو ...

اره قرص میخورم تغذیه نمیدونم چی خوبه استرس هم خیلی زیاد دارم نمیتونم کنترل کنم شما چ قرصایی میخوری تغذیت چجوره

قرص های تقویتی میخوری؟ تغذی ات چطوره ؟ وضعیت استرست؟  زگیل هاتو کرایو کن و بعد تقویتی های مخصو ...

نه تقویتی نمیخورم فقط ماهی یک بار قرص ویتامین دی میخورم. استرسم که خیلی شدید قبلامم استرسی بودم الان دیگه از روزی اینا دیدم خیلی شدید شده چحوری که صبحا با استرس بیدار میشم. چن جا تو پیجا که تحقیق کردم گفته بود کرایو بدترش میکنه ممکنه بیشتر بشه زگیلا؟

مرسی عزیزم واقعا با حرفت یکم آروم شدم الان ۳.۴ ماهه ۳ تا ضایع گوشتی خیلی ریز بیرون واژنم دیدم از است ...

هیچی نیست 

اونارو برو کرایو کن 

سبزیجات بخور مغریجات و چیزای مضر نخور اصلا ،و هگزایم شروع کن فوق العادس

💙💙💙
اره قرص میخورم تغذیه نمیدونم چی خوبه استرس هم خیلی زیاد دارم نمیتونم کنترل کنم شما چ قرصایی میخوری ت ...

من هیچ قرصی نمیخورم فقط ماهی یک بار ویتامین دی😢تغذیمم نمیدونم باید چجوری باشه

اره قرص میخورم تغذیه نمیدونم چی خوبه استرس هم خیلی زیاد دارم نمیتونم کنترل کنم شما چ قرصایی میخوری ت ...

قارچ گانودرما و شیتاکه هم عالی هست 

تغذیه فست فود و چیپس پفک نخور ،سبزیجات و مغزیجات ،میوه ،سیر و اینا بخور ،من ایمونیس بعدش پاورفیت باید شروع کنم

💙💙💙
هیچی نیست  اونارو برو کرایو کن  سبزیجات بخور مغریجات و چیزای مضر نخور اصلا ،و هگزایم شرو ...

هگزایم تقویتیه؟چیزای مضر ینی چه چیزای منظورتونه؟ وای اینجوری که خیلی چاق میشم بخام اینهمه چیز میز بخورم😭

من هیچ قرصی نمیخورم فقط ماهی یک بار ویتامین دی😢تغذیمم نمیدونم باید چجوری باشه

من فقط میدونم سبزیجات خیلی خوبه و پاورفیت میدونم سیستم بدن رو بالا میبره بقیه چیزارو ن ولی شما مطمعن نیستی زیگیل داری اول برو آزمایش بده خیالت راحت بشه شاید اصلا جوش باشه