2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

نه ازمایش ندارم اما دهانه بیرونی واژنم ۳ تا ضایع گدشتی خیلی کوچیک دراومده که تو نت زدم دیدم زگیله

خب اینجور ک استرس میگیری برو دکتر هم اینارو ببینه هم تست پاپ اسمیر بده اگ گفت زیگیل بگو آزمایش بنویسه ک نوعش مشخص بشه 

من دارم ،عین خیالمم نیس فقط داروهای تقویتی میخورم و چکاپ

عزیزم میشه یکم بگی درموردش منکه از استرس دارم میمیرم. میشه بگی کجاهای بدنت هست؟و اینکه تاحالا دکتر رفتی و چه داروی استفاده میکنی؟

اره برو متخصص زنان اگ دونه ای داری و شک داری نشونش بده و درکل بهش بگو برای اینکه مطمعن بشم برام تست ...

اها ممنون .بعد ببخشید قرص تقویتی چی میخوری؟ و اینکه رابطه داری مشکلی داره؟

عزیزم میشه یکم بگی درموردش منکه از استرس دارم میمیرم. میشه بگی کجاهای بدنت هست؟و اینکه تاحالا دکتر ر ...

منم چندماه پیشا خیلی استرس داشتم بهترین دکترا هم رفتم انقد یه چیز معمولی و طبیعی شده مثل سرماخوردگی ،خاطر جمع کردن منو و خیلیا دیدم دفع کردن ،فقط استرس سمه ،من روی بدنم نزده هنوز ولی ویروسشو دارم ،اونایی ک زگیل میزنه تایپ های کم خطر هست معمولا 

میتونه زمینه ساز سرطان باشه درصورتی ک تایپ پرخطر داشته باشی و بدنتو تقویت نکنی دفع نشه و درخیلییی موارد هیچی نمیشه و نمیفهمن ک دارن و پاپ اسمیرم سالی یکبار بری هیچی نمیشه

مثل سیگار ک میگن ممکنه باهاش سرطان ریه بگیری اینم همونه زمینه سازه ولی در صورت پیشگیری هیچی نمیشه 

اینم ک برات نوشتم نتیجه ماه ها حرص خوردن و تحقیقم بوده گفتم تا دلت اروم بگیره

💙💙💙