2777
2789
عنوان

زن داداشم 😏

| مشاهده متن کامل بحث + 2158 بازدید | 73 پست

به نظرم داداشت و دختره لنگه همن و از پس هم برمیان غصه هیچکدوم نخور فکر زندگی خودت باش زندگی اینجور آدم‌ها برای همه قابل درک نیست کلا در قید بند نیستن و چون هردو مثل همن از این آزادی ناراحت نمیشن 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

احساس میکنم مادرتون هم خیلی متشخصانه باهاشون برخورد کرده‌، باید جلو دختره چنان کاری با پسرش میکرد که ...

اره ما کلا خانوادگی دعوا کردن و دهن به دهن شدن انجام نمیدیم

منم دقیقا با یه همچین رفتاری از شوهرم جدا شدم. همه دوستام و فامیلامون میگن چرا فلانه نکردی 

حالا اینا به کنار من به زنش خیلی مشکوکم هر ماه حدود یه هفته میره روستاشون. داداشمو ول میکنه میره. ...

چقدر عجیب 

اینا زندگی نمیکنن 

داداشت ی غلطی کرده مونده توش 

ی بار که می‌دونستی تنهاست برو پیشش

بگو درسته اشتباه کردی ولی میتونی تاوانش رو بدی و جدا شی 

بذار برات حرف بزنه 

مطمئن هستم گیر افتاده

کاربر قدیمی تعلیق شده ۱۳۹۹ لطفاً یک صلوات مهمونم کن دوست خوبم❤️
عنوان تاپیک زدید زنداداشم😏 پس داداشتون چی😏😏😒 برادرتون یه زندگی رو از هم پاشونده وارد زندگی زن ...

وقتی گفته زن داداشم یعنی به عنوان جزوی از خانواده قبولش کرده و گفته هر دو قبل طلاق با هم رابطه داشتن نگفته دختره به داداشم تجاوز کرده.الانم میگه به هر دو اعتماد ندارم 

چقدر عجیب  اینا زندگی نمیکنن  داداشت ی غلطی کرده مونده توش  ی بار که می‌دونستی تنه ...

زنه به جوری نظرشو جلب کرده که با شوخی میگم زنت فلان متلک رو بهم گفت میگههههه نه اون خیلی اخلاقش خوبه قصدی نداره

زنه به جوری نظرشو جلب کرده که با شوخی میگم زنت فلان متلک رو بهم گفت میگههههه نه اون خیلی اخلاقش خوبه ...

خیالت تخت 

پشیمون میشه 

بگو فقط بچه دار نشین 

کاربر قدیمی تعلیق شده ۱۳۹۹ لطفاً یک صلوات مهمونم کن دوست خوبم❤️
وقتی گفته زن داداشم یعنی به عنوان جزوی از خانواده قبولش کرده و گفته هر دو قبل طلاق با هم رابطه داشتن ...

نخیر شما دقت کن نوشته به زنداداشم مشکوکم چون قبل طلاق با داداشم رابطه داشته..

داداششم قبل ازدواج رابطه نامشروع داشته.

تو این مسائل طرف فکر میکنه داداشش حیف شده که اینطوری نیست و مسئله در و تخته ست.