2777
2789

مانی داری؟

دختری زیبا🎀 و پر از حس خوب مثل یه فرشته روی زمین 🧚🏻💗 مهربونی عشق به طبیعت و آرامش تار و پود وجودمه من هر روز قویتر و بهتر از دیروزم میشم مسیر پیشرفت من فقط متعلق به خودمه🤸🏻

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

کجا دوس داری بری

گفت هنوزم برای غر زدن آدمای خسته گوش داری؟ گوش شدم.گفت کاری نمیکنم. تا لنگ ظهرم می خوابم. ولی خستهام. روحم پا درد گرفته از بس دنبال خودش گشته. بدن درد گرفته از بس فکر و خیال رو دوشش گرفته. یادته چقدر می گفتم به درک؟ دیگه نمیخوام بگم به درک؛ چون دلم می خواد برگردم به روزهایی که هر اتفاق خوبی خوشحالم میکرد. روزهایی که با هر خبر بدی ناراحت میشدم. یادته همیشه میگفتی زندگیرو نمیشه زد عقب... جلو چی؟ نمیشه بزنیم جلو؟! یه سال، دو سال، ده سال.. شاید چند سال دیگه حالمون بهتر از الان باشه هان؟ بهش گفتم اگه بدتر بود چی؟ گفت به درک. به درک. به درک. فقط میخوام این روزها نباشم. میشه؟:)

اگه پشتوانه مالی داری آره

اگه مثل من قراره تمکن مالیت رو غرض بگیری، روزای خیلی سختی در انتظارته

زندگی همینه، حذف شدن و حذف کردن آدمایی که دوستشون داشتی. هیچ چیز قطعیت نداره، به حرف‌ها و حال لحظه‌ای اطمینان نکنید.
اگه پشتوانه مالی داری آرهاگه مثل من قراره تمکن مالیت رو غرض بگیری، روزای خیلی سختی در انتظارته

برنامه نویسیی خداییی چه جالب

دختری زیبا🎀 و پر از حس خوب مثل یه فرشته روی زمین 🧚🏻💗 مهربونی عشق به طبیعت و آرامش تار و پود وجودمه من هر روز قویتر و بهتر از دیروزم میشم مسیر پیشرفت من فقط متعلق به خودمه🤸🏻

😘😘😘

تاپیکتو خوندم میتونی درباره حوضه های که نیاز هست اون طرف بهم بگی؟

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز