2777
2789
عنوان

زن داداشم 😏

| مشاهده متن کامل بحث + 2158 بازدید | 73 پست
نمیدونم ،برداشت من از گفتش این بود که هر دو اشتباه کردن .منم قبلا با یک آقایی نامزد کردم(عقد)،این آق ...

من معتقدم هر دوتا اینجا اشتباه کردن

ولی زنداداشم ول میکنه میره داره کارو خراب تر میکنه

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

نمیدونم ،برداشت من از گفتش این بود که هر دو اشتباه کردن .منم قبلا با یک آقایی نامزد کردم(عقد)،این آق ...

عزیزم خدا زندگیتو پر از شادی کنه. قضیه شما فرق داره. شما اینجا قربانی شدید. شاید شوهر اول این خانومم مثل شما قرباکی هست.

عزیزم خدا زندگیتو پر از شادی کنه. قضیه شما فرق داره. شما اینجا قربانی شدید. شاید شوهر اول این خانومم ...

ممنون عزیز دلم.اره ،منم چون زندگی خودم یادم اومد یه جوری شدم، انشالله که اینجور نبوده😔

شاید مامان مریضی بابایه مریضی داره می‌ره اونجا

نه 

حالشون خوبه

مامان باباش یه جای دیگه هستن. یه روستا اونور تر. اون میره روستایی که خواهر برادرش هستن و قبلا با شوهرش قبلیش زندگی می‌کرده.

جالب اینه خواهرش و بچه اش مریض شدن نرفت ازشون مراقبت کنه. گفتم تو همیشه اونجایی حالا که مریضن برو کمک . دخترش موقع امتحاناش بود گفتم بیاد پیش من خودم میبرم مدرسه و میارم با اینکه اصلا خوشم نمیومد. گفت نه به من ربطی نداره به کسی کمک کنم!

تو که گناهی نداشتی اون وسط

پچ پچ ها رو هم میبینی قیافت عوض نشه همه می‌فهمن بدتر لج میکنن. اصلا توجه نکن اعصابت آروم تره اونجوری

تو که گناهی نداشتی اون وسط پچ پچ ها رو هم میبینی قیافت عوض نشه همه می‌فهمن بدتر لج میکنن. اصلا توجه ...

می‌دونم گناهی نداشتم، اما این که بقیه اینجور نگام میکنن و نشونم میدن حرف میزنن یک حس بدی بهم دست میده ،میدونم در مورد اون موقع ها حرف میزنن،طوری شده از من چیزی به معنی اعتماد به نفس نموده افسرده شدم ،هیچ وقت نمیتونم گذشتم فراموش کنم

می‌دونم گناهی نداشتم، اما این که بقیه اینجور نگام میکنن و نشونم میدن حرف میزنن یک حس بدی بهم دست مید ...

تو عقد همچین کاری کرد دردش چی بود اون خانم رو از کجا می‌شناخت الان عین سگ پشیمونه مطمئن باش.. پلیس گرفت کاری باهاشون نداشت؟

مگر تو چقدر عمیق بودی ، که اینطور درتو غرق شده ام
تو عقد همچین کاری کرد دردش چی بود اون خانم رو از کجا می‌شناخت الان عین سگ پشیمونه مطمئن باش.. پلیس گ ...

کلا پسر درستی نبود انگار میخواستن بندازن به یکی فقط. من اون موقع قصد جدایی داشتم،کسی حرفمو باور نمی‌کرد که منو میزنه و از لحاظ اخلاقی درست نیست دزده ،همیشه پایه چشمم کبود بود همیشه استرس داشتم ،مدام منو پیش بقیه خراب میکرد ضایع میکرد(اون موقع من ۱۶سالم بود اون ۲۲) حتی با خانمهایی بود که سنشون هم سن مادرش بود هرچی از بدیاش بگم کم گفتم هر بدی که تویه ذهنت هست اون داشت.۱۷سالگی اقدام به طلاق کردم دو سه سال اول گفت دوستش دارم و طلاقشو نمیدم بعد که درخواست مهریه کردم و دیه که طلاقم بده اون ازم شکایت کرد که ۱۰۰ ملیون خرید کردم و جهار گرفتم (اون موقع ۱۰۰ملیون یک چیز خیلی خیلی زیاد بود،اون حتی طلاهامم گرفته بود گفت میزارم پیش بابام که تو شیرین بشی🤢😓 بعد که خواهرش گفت کو حلقت کو النگو مامانت کو النگو ما گفتم دادم بابات رنگش پرید به باباش اینا گفته بود این نامزدم زده بودن و میدونستن دزده)بعد  پنجم شیش سال با این خانم گرفتن (تنها با این خانم نبود از چند نفر دیگم شنیدم به بقیه پیشنهاد داده بیاین دختر آوردم) .نه گفته بود من قیم بچه هاشم (خیلی آدم زرنگی بود).الهی برای خودم بمیرم که چنین زندگی وحشتناکی داشتم اگه مامانم نبود شاید هنوز زنش بودم😭😭 کاش تویه بچگی میمردم

کلا پسر درستی نبود انگار میخواستن بندازن به یکی فقط. من اون موقع قصد جدایی داشتم،کسی حرفمو باور نمی‌ ...

دورازجونت عزیزم فراموشش کن انشاالله سفید بخت بشی گلم

مگر تو چقدر عمیق بودی ، که اینطور درتو غرق شده ام

راستش وقتی داداشت باهات همکاری نمیکنه 

نمیتونی کاری کنی 

انقدر درگیرشون نباش 

باعث میشه زندگیت تحت تاثیر قرار بگیره 

ولی کاری هم نتونی انجام بدی ته اش فقط حرص برای تو میمونه