2777
2789
ببخشید خارج از تاپیکتون اینو میپرسم کسی   می دونه زندگی نباتی برگشت داره یان ؟

خواهش میکنم عزیزم بستگی داره تو دوره طولانی مدت جی سی اس یا همون سطح هوشیاریش بالاتر رفته یا ن...چقدر به درمان پاسخ داده..چون خود بدن برای برگشت به حالت عادی تلاششو میکنه جدا از داروها...صبر زیاد و امید به درمان و کادر درمان مجرب لازمشه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خواهش میکنم عزیزم بستگی داره تو دوره طولانی مدت جی سی اس یا همون سطح هوشیاریش بالاتر رفته یا ن...چقد ...

ممنون یعنی امکان خوب شدنش هست بیماری زمینه ای هم داره همچین عفونت ریه 

دوماهه سکته مغزی کرده چرخه خواب و بیداری هم داره تراک هم شده با اکسیژن نفس میکشه

بسته به محل آسیب مغز...

ولی چیز هایی که میگی میشه امید داشت

باشد که اشک بعدی شما...اشک شوق باشد...  
ممنون یعنی امکان خوب شدنش هست بیماری زمینه ای هم داره همچین عفونت ریه 

عزیزم هیییچ اتفاقی غیر ممکن نیست...مریضی داشتیم که پزشک بالای سرش گفت این بچه نمیمونه...جلوی پدر مادرش گفت و حتی خیلی صریح گفت درمانی نداره!چون بیماری فوق العاده نادر نقص سیستم ایمنی هست ولی خداروشکر اون بچه به زندگی عادی برگشته...اول از همه امید بعدم اعتماد به خدا و البته اعتماد به پزشک خوب...نمیخوام بگم آره ن میخوام بگم ن...چون پرستارا بیشتر تو بالین مریض هستن و بیست و چهاری کنارشونن چیزایی میبینن که یه وقتایی با عقل جور درنمیاد!ولی جوری نباشه به دعا فقط بسنده کنین!کادر درمان خوب اصل درمانه

عزیزم هیییچ اتفاقی غیر ممکن نیست...مریضی داشتیم که پزشک بالای سرش گفت این بچه نمیمونه...جلوی پ ...

ممنون عزیزم دکتر هم گفته هر کاری از دستمون براومده کردیم گفتن ببریدش خونه جمجمه هم آسیب دیده البته مدام هم عفونت می‌کنه ریش 

ممنون عزیزم دکتر هم گفته هر کاری از دستمون براومده کردیم گفتن ببریدش خونه جمجمه هم آسیب دیده البته م ...

چون در حالت دراز کش ریه ها روی هم تحت تاثیر جاذبه و کم تحرکی بیشتر بهشون فشار میاد و رو هم میخوابن احتمال آتلکتازی هم بیشتر میشه و عفونتو طولانی تر میکنه...هر یک یا دو ساعت تغییر پوزیشن بدین براش

چون در حالت دراز کش ریه ها روی هم تحت تاثیر جاذبه و کم تحرکی بیشتر بهشون فشار میاد و رو هم میخوابن ا ...

مچکرم شما پزشک هستید چون اصطلاحات پزشکی ب کار میبرید پرسیدم ؟مریض ما قبلاً مشگل ریه هم داشته آخه گاواژ هم میشه از طریق بینی بنطرتون تراک شدن  گلو خطرناکه 

مچکرم شما پزشک هستید چون اصطلاحات پزشکی ب کار میبرید پرسیدم ؟مریض ما قبلاً مشگل ریه هم داشته آخه گاو ...

ن عزیزم من پرستار هستم دانشجوی داخلی جراحی هم هستم ولی آی سی یو هم کار کردم...مریضی که تراکئوستومی شده باید از نظر ترشح کنترل بشه و نذارین ترشحاتش غلیظ بشه اگر ساکشن انجام میدین با مدت زمان کمتر ولی دفعات بیشتر انجام بدین مثلا هر بار ده تا پونزده ثانیه چون ساکشن طولانی هم حجم ذخیره دمی رو کم میکنه...ما مریضی داشتیم که پگ داشته نمی شه از طریق پگ براش گاواژ انجام شه؟!شاید کنترااندیکاسیون یا منع انجام داشته!از نظر معده و روده سالمه؟

ن عزیزم من پرستار هستم دانشجوی داخلی جراحی هم هستم ولی آی سی یو هم کار کردم...مریضی که تراکئوستومی ش ...

مچکرم موفق باشید گفتن ببریدش خونه بردن خونه دستگاه اکسیژن بهش وصل بود ساکشن میکردن براش اما یهو شکمش باد کرد و خون تو ادرارش بودن بردن بیمارستان گفتن عفونت کرده کلیه و ریش یکی از چشماشم باز می‌کنه می‌خوابه می‌بنده خواهش میکنم بهم بگید امیدی هست برای زنده موندنش من فرد نزدیک بهش نیستم واقعیت و بهم. بگو 

مچکرم موفق باشید گفتن ببریدش خونه بردن خونه دستگاه اکسیژن بهش وصل بود ساکشن میکردن براش اما یهو شکمش ...

ممنونم سلامت باشین...ببین مشخصه چندین مشکل رو با هم داره...و خب سخت میکنه روند درمان رو...حتما با پزشکش در ارتباط باشین وقتی مرخص شده یعنی تمام اقداماتی که میشد براش انجام بشه رو انجام دادن و نهایتا با داروی خوراکی مریض ترخیص میشه...حقیقتش من پزشک نیستم و سوادم درحد دانشجوی ارشد پرستاریه هرچند اطلاعات دارم ولی صددرصد پزشک متخصصی که تحت نظرش هستن بهتر میتونن بهتون جواب بدن...تا جایی که گفتین من سعی کردم نکات برای بهتر شدن رو بگم...ان شاءالله که بهتر باشن

ممنونم سلامت باشین...ببین مشخصه چندین مشکل رو با هم داره...و خب سخت میکنه روند درمان رو...حتما با پز ...

مرسی مچکرم دکترشون فقط گفتن هر کاری تونستیم کردیم همین واینک جای حساسی هم هستش جمجمه کاریش نمیشه کرد اینو گفتن

مرسی مچکرم دکترشون فقط گفتن هر کاری تونستیم کردیم همین واینک جای حساسی هم هستش جمجمه کاریش نمیشه کرد ...

ان شاءالله که بهتر باشن عزیزم...خواهش میکنم سلامت باشین