2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ِالبته خالم چون بدرگه و اینکه با مادربزرگ پیر و بداخلدقم زندگی میکنه چون بعد آنژیو استراحتی نکرد اینجوری شد

یه کاربر قدیمی که بازیابی رمز زد اما سایت خار کاربریش خفیف کرد و عضویتش کرد ۱۴ بهمن امسال😐چس ماه نیستم
مادرمنم قراره آنژیو شده رگ قلبش گرفته😢

استراحت کنه بعدش اذیت نمیشه

خوب میشه ب امید خدااا دعاش میکنم

یه کاربر قدیمی که بازیابی رمز زد اما سایت خار کاربریش خفیف کرد و عضویتش کرد ۱۴ بهمن امسال😐چس ماه نیستم
من خودم پرستارم حتی آی سی یو کار کردم ولی بازم میترسم...مادرم میخواد آنژیو بشه🥺🥺

عزیزم منم پرستارم..نگران نباش دیگه خودت هم که اطلاعات داری...انشاالله به خیر میگذره

باشد که اشک بعدی شما...اشک شوق باشد...  
مادر منم قراره انژیو شه میترسم

علائمی هم داره؟با خودم میگم چرا ما باید اینقدر بزرگ شیم که پیر شدن عزیزامونو ببینیم‌...همش میگم کاش خدا از عمر من به پدر مادرم بده 🥺🥺

عزیزم منم پرستارم..نگران نباش دیگه خودت هم که اطلاعات داری...انشاالله به خیر میگذره

ان شاءالله..من حضوری با دکترش هم صحبت کردم گفتم پرستارم گفت پس دیگه خودت میدونی چیزی نیست و اینا ولی بازم دلم شور میزنه همش میگم کاش خودم اینجوری شده بودم ولی مادرم ن🥺🥺

علائمی هم داره؟با خودم میگم چرا ما باید اینقدر بزرگ شیم که پیر شدن عزیزامونو ببینیم‌...همش میگم کاش ...

من توام یا تو منی

ضربان قلبش بالاس درد داره و تنگی نفس

این کاربری دست سه نفره عزیزان سو تفاهم نشه 🫂حوصله بحث ندارم ولی بری رو مخم جوابتو میگیری من مجبور به مدارا با روانیا نیستم 

من شب عصر بودم فردا هم شبم...از سردرد خوابم نمیبره...نمیدونم چیکار کنم هوووف😢