2777
2789
من توام یا تو منی ضربان قلبش بالاس درد داره و تنگی نفس

اشکم دراومد بخدا...تازه من میدونم چیز خاصی نیست ولی بازم میترسم آخه مادر من سنی هم نداره بخواد آنژیو شه😭😭دوروبریامون شصت سال به بالا بودن که آنژیو شدن

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اشکم دراومد بخدا...تازه من میدونم چیز خاصی نیست ولی بازم میترسم آخه مادر من سنی هم نداره بخواد آنژیو ...

مادر منم سنی نداره ولی خب اینم یه روش درمانیه استرس داره سخت هست ولی تهش ادم سلامتیش رو بدست میاره اگه فنر بخوان میذارن متوجه وخامت میشن 

این کاربری دست سه نفره عزیزان سو تفاهم نشه 🫂حوصله بحث ندارم ولی بری رو مخم جوابتو میگیری من مجبور به مدارا با روانیا نیستم 
ان شاءالله..من حضوری با دکترش هم صحبت کردم گفتم پرستارم گفت پس دیگه خودت میدونی چیزی نیست و اینا ولی ...

عزیزم...انشالله سلامت باشید جفتتون

باشد که اشک بعدی شما...اشک شوق باشد...  
من توام یا تو منی ضربان قلبش بالاس درد داره و تنگی نفس

منم مادرم دست چپش درد میگرفت و یه وقتایی درد قفسه سینه گذرا داشت...خدا عزیزای همه رو سلامت نگه داره واقعا..ان شاءالله مادر شما هم بهتر باشه...ولی چقد زود بزرگ شدیم😢😢

ببخشید خارج از تاپیکتون اینو میپرسم کسی   می دونه زندگی نباتی برگشت داره یان ؟

چند مدل داریم..بسته به محل آسیب مغز..

بعضیا شاید بعضیا نه

باشد که اشک بعدی شما...اشک شوق باشد...  

پدر من سه بار آنژیو شده 

یکبار هم عمل قلب باز که ۶تا رگش گرفته بوده 

خداروشکر الان حالش خیلیییی خوبه 

آنژیو که استرس نداره دختر 

نذر کن ذکر بگو دلت آروم میگیره

اصلا نترس به خدا توکل کن