2777
2789
عنوان

با این شوهر چه جوری رفتار کنم

709 بازدید | 51 پست

بچه ها شوهرم خیلی بد-لجباز-کینه ای-حرف حرف خودش-همدم خوبی برام نیست-نمیشه بهش تکیه کرد-چی کار کنم با یه همچین آدم مزخرفی

خسته ترینم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ویژگیای خوب اگه داره سه چار مورد مثال بزن .چی دیدی که بله گفتی بهش؟

دیگه عبوس نیستم😺 چون یه تغییر بزرگی تو زندگیم ایجاد شد اما خب این اسمو متاسفانه نمیشه تغییرش داد دیگه 😃،   عقل گوید پا مَنِه کاندر فنا جز خار نیست !!!😮😮   ،عشق گوید عقل را کاندر تو است آن خار ها 😪😌***(عشق=حضرت حق )،(عقل =نفس جزیی انسان)پیج مورد علاقم تو اینستاگرام = jan_afza                    ـ

بلخره هر ادمی بدیا و خوبیای خودشو داره شوهرتم اگه بدیاش اینه خوبیاش چیه؟ اونا رو بیشتر تمرکز کن.

به تاریخ ۱۴۰۲/۰۷/۲۰ ازین سایت میرم. دلیلشم خانوما فیس افاده ای حیوون گریز بی درک و منطق و سطح دغدغه در لول وای شوهرم مادرشوهرم جاریم دماغ عملیم.
سعی کن یه کم سیاست یاد بگیری. با بی سیاستی هرروز بدترش می‌کنی اما اگر یاد بگیری، روز به روز بهتر می ...

چه جوری یاد بگیرم-اتفاقا اصلا سیاست ندارم اصلا

خسته ترینم