2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

خیلی هارو دیدم......مهم خودآدمه نه حرف مردم

آلفا هستم👊                                                                 وقتی بیست سالم بود دوست داشتم با یکی روجدول کنار خیابون راه برم                                                               اااااااااااماکسی نبود....الان سی سالمه دیگه دلم نمیخواد       هرچیزی به وقتش قشنگه                                                                                                                                                                                                     

دختر همسایه ما بنده خدا ۱۶ ازدواج کرد ۱۸ جداشد دوباره ۲۱ یکسالگی ازدواج کرد یه پسر ۳۸ ساله پولدار دوباره یکسال بعد جداشد و 

الان ۲۵ سالشه ودوباره داره ازدواج میکنه البته بچه نداره

ای دریغ از عمر رفته سوز و سودای گذشته
تا 3تا طلاقم دیدم الان با 4رمی ازدواج کرده 

چ فعال

زندگی است دیگر گاهی خسته ت میکنه خیلی خسته ت میکنه،اونقدر ک دوست داری خودکارتو بذاری لای صفحات زندگیت وُ یه مدت بری سراغ خودت،هیچکیو نبینی باهیچکس حرف نزنی،حتی نفسم نکشی اما مشکل از اینجاست بعد ک برمیگردی میبینی یک نفر خودکارو از لای کتاب زندگیت بیرون کشیده و توهم یادت نمیاد کدوم صفحه بودی گم میشی...و هیچی توی دنیا بدتر از این نیست ک ندونی کوجای زندگی هستی
دختر همسایه ما بنده خدا ۱۶ ازدواج کرد ۱۸ جداشد دوباره ۲۱ یکسالگی ازدواج کرد یه پسر ۳۸ ساله پولدار دو ...

من خدم 16 عقد کردم 19 جدا شدم الان نزدیک 21 دوباره عقد کردم. دو ماهه ولی پشیمونم هرکاری میکنم نمیتونم دوسش داشته باشم

جدا شده؟

آره دوبار جدا شده

یکیو دوست داشت بعد نشد با اون ازدواج کنه

یه پسر خوب اومد خواستگاریش بعد چن وقت اون پسره بهش گفت چرا اینکارو کردی اینم طلاق گرفت با اون ازدواج کرد بعد چن وقتم از دومیم طلاق گرفت

خدایی دختر خیلی خوب و قشنگیه ولی بی عقلی خودش زندگیشو خراب کرد

الان به هر کی معرفیش مبکنم تا میفهمن دوبار طلاق گرفته میگن نه

من خدم 16 عقد کردم 19 جدا شدم الان نزدیک 21 دوباره عقد کردم. دو ماهه ولی پشیمونم هرکاری میکنم نمیتون ...

از ویژگی‌های شوهرت میگی که چرا دوسش نداری

تو دنیای علی کریمی ها تو وحید شمسایی باش 🌸غدیری ام🌸فقط حیدر امیرالمومنین هست🌹خیبر خیبر یا صهیون👊

من خدم 16 عقد کردم 19 جدا شدم الان نزدیک 21 دوباره عقد کردم. دو ماهه ولی پشیمونم هرکاری میکنم نمیتون ...

اخی عزیزم حتما برو مشاوره این چیزی نیست اینجا بشه راهنماییت کرد هنوز جوونی هم فرصت تحصیل داری هم ازدواج حداقل با کمک مشاور یه تصمیم درست بگیر

ای دریغ از عمر رفته سوز و سودای گذشته