2789

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

چیشدد مختصر میگی برام

ازدواج اولم پسرعمم بود خیلی دوسم داشت ولی من زیاد حسی بهش نداشتم ولی بعد عقد بهش علاقه پیدا کردم اخلاقای بدش یکی یکی معلوم شد شکاک بود دست بزن داشت یجوری کتکم میزد کارمون به پزشک قانونی میکشید آخرشم خیانت کرد جدا شدم بعد۲سال بایکی از همکارام دوست شدم اومد خواستگاری عقد کردیم این معتاد بود شیشه میکشید دیگه سرکار نرفت داداشم نزاشت باهاش زندگی کنم ازاینم جدا شدم عزیزم بفکر خودت باش نگو مردم چی میگن من که جداشدم بازم خواستگار خوب دارم ولی اصلا بفکر ازدواج نیستم دارم کار میکنم به هدفام برسم

فقط بفکر خودتو آیندت باش پشت سرمون حرف زیاد میزنن اصلا توجه نکن 

اگه وقتی با هم خوب و خوشید 

ولی بازم از بغلش رفتن و بوسیدنش هیچ احساس خوبی نداری   طلاق بگیری بهتره 

ولی اگه  وقتایی ک اختلاف دارید اون حس بد میاد سراغت ،ی کم مهارتهات و سیاستهاتو با خوندن کتاب  زنان ونوسی مردان مریخی و زنان زیر . و... بالا ببر 

گاهی زبان مردها رو خوب بلد نیستیم . با صد تا مرد هم وارد رابطه بشیم فقط چند ماهه اول احساس خوبی داریم بعدش  احساس تنفر و میگیریم 

زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹)  خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن  آروم شم.....۱۴۰۳/۷/۸ ازمون استخدامی اموزش پرورش قبول شدم الهی هزار بار شکر  

بفرمایین

من بعد صحبت با شما خواستم این نماز بخونم اماتو نت و مفاتیح درست ندیدم.

این نماز حتما باید روز جمعه خونده بشه؟؟

در هر رکعت چنتا حمد و چنتا توحید داره؟ یعنی بعد سجده دوم هم باید ده بار حمد و توتید بخونیم یا نیازی نیست؟ فقط مابین دو سجده ده حمد و توحید خونده میشه؟

خدای مهربونم از اینکه این همه دوسم داری ازت ممنونم😘
من بعد صحبت با شما خواستم این نماز بخونم اماتو نت و مفاتیح درست ندیدم. این نماز حتما باید روز جمعه ...

جمعه مستحبه ولی من جمعه نخوندم روز ۱۴ ماه رجب تو اعتکاف خوندم

دوتا دو رکعتی 

هر رکعت ایستاده ۵۰ حمد ۵۰ توحید

در رکوع 

بعد از رکوع

در سجده اول

بین دو سجده

در سجده دوم

هر کدوم ۱۰ حمد و ۱۰ توحید خونده بشه

در هر رکعت جمعا ۱۰۰ حمد و ۱۰۰ توحید خونده میشه یعنی با حمد و سوره هایی که توی بقیه اوقاف میخونی 

که در چهار رکعت میشه ۴۰۰ حمد و ۴۰۰ توحید

بعد از نماز منظور دوتا دو رکعتی که خونده شد و تموم شد یه دعایی هست که توی نت هست بخونید انشاءالله که حاجت روا بشی