2789
از ویژگی‌های شوهرت میگی که چرا دوسش نداری

قیافش. یحوریه زشت نی ولی به دلم نمیشینه اخلاقامون باهام سازگاری نداره نمی‌تونیم کنار بیایم من 21 سالمه اون 33 دنیاهامون متفاوتی

اخی عزیزم حتما برو مشاوره این چیزی نیست اینجا بشه راهنماییت کرد هنوز جوونی هم فرصت تحصیل داری هم ازد ...

آره تو فکر مشاوره هستم قانع نمیشم ولی مشاوره می‌تونه. حداقل کمک کنه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

قیافش. یحوریه زشت نی ولی به دلم نمیشینه اخلاقامون باهام سازگاری نداره نمی‌تونیم کنار بیایم من 21 سال ...

من که خیلی مشگله بزرگی نمیبینم 

سنتون خوبه اختلافشم بد نیست چهرشم که میگی زشت نیست  دلیل قانع کننده نداری

یکم زمان بده تازه عقد کردین ادم ذهنش مشوشه  یکم بگذره دلبسته میشی ان شالله

تو دنیای علی کریمی ها تو وحید شمسایی باش 🌸غدیری ام🌸فقط حیدر امیرالمومنین هست🌹خیبر خیبر یا صهیون👊

ازدواجو به شوخی گرفتی خانوادت داغون میشن و در صد خاستگارات خیلی خیلی میاد پایین اطراف ما چنین اتفاقی افتاد همه همه دنبالش حرف میزنن میگن اولی نشکل داشت دومی چش بود لابد دختره مشکل داره

من مامان شدم این نام کاربری برای قبل بچه دارشدنم هست ♥️♥️تنها خواستم از خدا اینه هیچوقت منو دخترم از هم جدا نشیم خدای مهربان من ♥️♥️🙏🏻♥️🙏🏻♥️🌱💚عزیزامو سپردم به خودت خداجونم🌻

من خدم 16 عقد کردم 19 جدا شدم الان نزدیک 21 دوباره عقد کردم. دو ماهه ولی پشیمونم هرکاری میکنم نمیتون ...

چرا ؟ 

مشکلی داره ؟

از هلهله ی حرامیان ناراحت نباشید. ببینید سمت کجای این ماجرا هستید؟ اگر سمت خیمه ی امام حسین هستی خدا رو شکر کن تو چیزی داری به اسم شرف ... تو حلال زاده ای ... تو لقمه ی حلال خوردی... این جماعت بارها شادی کردند. با قتل دختر پیامبر...با قتل امیرالمومنین...با قتل امام حسن...با قتل علی اکبر...با قتل حضرت عباس...با قتل علی اصغر...با قتل امام حسین...با اسارت زینب س...شادی کردن اینها چیز جدیدی نیست 🇮🇷 ).

آره دوبار جدا شده یکیو دوست داشت بعد نشد با اون ازدواج کنه یه پسر خوب اومد خواستگاریش بعد چن وقت ا ...

عزیزم شمارا یادمه میتونم ی سوال راجب نماز امام حسین بپرسم

خدای مهربونم از اینکه این همه دوسم داری ازت ممنونم😘
قیافش. یحوریه زشت نی ولی به دلم نمیشینه اخلاقامون باهام سازگاری نداره نمی‌تونیم کنار بیایم من 21 سال ...

همینجوری زود ب طلاق فک نکن خاهشا 

زمان بده

من گریستهام، آری مدتی است که با هر ضربه کوچکی، با هر بهانه اندکی به گریه میافتم. دوست من، دلم زخم دارد. همین

من خدم 16 عقد کردم 19 جدا شدم الان نزدیک 21 دوباره عقد کردم. دو ماهه ولی پشیمونم هرکاری میکنم نمیتون ...

خب تا عقدی جدا شو گور بابای حرف مردم برا دل خودت زندگی کن

هیچ کس ارزش اعتماد تو رو نداره پس ب احدی دلگرم نشو و اعتماد هم نکن ✌

خدایی اختلاف سنیتونم زیاده

هیچ کس ارزش اعتماد تو رو نداره پس ب احدی دلگرم نشو و اعتماد هم نکن ✌